Вести Футсал / Футсал: Шок у последњим тренуцима утакмице

 

Утакмица 10. кола Прве футсал лиге Србије између ФК „Металац Колорадо“ из Горњег Милановца и КМФ „ФОН“ из Београда одиграна је прексиноћ у спортској хали „Бреза“.


Почетак сусрета за „Цирузанте“ био је какав се само пожелети може. Стојковић је у 7.минуту донео предност Горњомилановчанима, коју је дуплирао Вукашиновић голом у 14. минуту меча. Само минут касније, поготком Цветковића, гости успевају да смање предност „Колорада“ на 2:1 па се при том резултату отишло на предах.


У наставку сусрета мреже су мировале све до 31. минута. Јовановић је тада успео да затресе мрежу Београђана за 3:1, а у истом минуту Петров је погодио за 3:2. Када су сви у хали очекивали нова три бода „Циркузаната“ уследио је велики преокрет. Најпре је Пешић у 40. минуту изједначио на 3:3, а Станковић пред последњи звук сирене погодио за коначних 3:4 и велику радост гостију.


ФК „Металац Колорадо“: Теофиловић, Петровић, Вукашиновић 1, Стојковић 1, Јовановић 1, Максимовић, Спасојевић, Миланковић, Лалић, Радоњић, Пајић и Лазаревић.


КМФ „ФОН“: Филиповић, Цветковић 1, Пешић 1, Станковић 1, Петров 1, Манић, Кокотовић, Јовић, Манић, Ђукановић, Шашмал, Арсић, Спајић и Ерац.


У последњем колу јесењег дела првенства фудбалери ФК „Металац Колорадо“ гостују у Врбасу екипи КМФ „Летећи Холанђанин“.sportska hala breza


sportska hala breza


 
brezaКонтакт

Пишите нам


Адреса

Корчагинова бб
32300 Гор. Милановац, Србија
 
+381 (0) 60 077 44 21
+381 (0) 32 712 436
 
srcgm@mts.rs
info@sportskahalabreza.com
www.sportskahalabreza.com

Пратите нас