Вести Футсал / Завршни дан турнира „Трофеј Горњег Милановца“

 

Спуштена је завеса на овогодишњи турнир у малом фудбалу „Трофеј Горњег Милановца 2015“, који се од 14. до 29. децембра одигравао у спортској хали „Бреза“, у Горњем Милановцу.


Организатори турнира били су ЈП „Спортско – рекреативни центар“ Горњи Милановац, Спортски савез општине Горњи Милановац и Футсал клуб „Металац Колорадо“.


Генерални покровитељ турнира била је општина Горњи Милановац, а медијски покровитељ Регионална телевизија „Телемарк“.


Последњег, 14. дана турнира, одигране су утакмице за треће и прво место и у омладинској и у сениорској конкуренцији.


Меч за 3. место у категорији омладинаца одиграле су екипе „Фејнорд“ и „Звонце“. После првог полувремена било је јасно да ће екипа „Фејнорд“ забележити победу у овом мечу. Утакмица је завршена резултатом 7:3 (полувреме 4:1) у корист екипе „Фејнорд“, која је освојила треће место и новчану награду од 6.000 динара.


sportska hala breza

Финални меч у омладинској конкуренцији одигран је између екипа „Рено Резервни делови“ и „Пекара Мома“. Резултатски неизвестан меч, нарочито у првом полувремену (2:1) припао је, на крају екипи „Рено Резервни делови“ којој је припао пехар и новчана награда од 40.000 динара. Екипи „Пекара Мома“ припало је друго место и новчана награда од 20.000 динара.


sportska hala breza

За најбољег играча у омладинској конкуренцији проглашен је Стефан Радојичић из екипе „Рено Резервни делови“. Најбољи стрелац је Милош Недељковић из екипе „Пекара Мома“, док је најбољи голман Михајло Ћурчић из екипе „Рено Резервни делови“.


Меч за 3. место и новчану награду од 18.000 динара одиграле су екипе „СК Сокер Атријум“ из Чачка и „Интер транс Панда“ из Горњег Милановца. Велика борба водила се током читавог меча, а спретнија и срећнија екипа била је „СК Сокер Атријум“, која је славила резултатом 3:1 (полувреме 1:1).


sportska hala breza

Меч коме су се све екипе надале и који су сви жељно ишчекивали одиграле су екипе „Рекс транс“ из Ивањице и „Весели другари“ из Чачка. Утакмица за титулу најбољег на турниру, пехар и новчану награду од 140.000 динара припала је екипи „Рекс транс“, која је сјајном игром забележила тријумф од 7:1 (полувреме 3:0). Друго место и новчана награда од 60.000 динара припала је екипи „Весели другари“.


sportska hala breza

Најбољи играч турнира у сениорској конкуренцији је Видан Бојовић из екипе „Рекс транс“. Најбољи стрелац је Владан Стојковић из екипе „СК Сокер Аттриум“, док је за најбољег голмана проглашен Милош Теофиловић из екипе „Рекс транс“.


Пехаре и новчане награде у категорији омладинаца доделио је генерални секретар Спортског савеза општине Горњи Милановац, господин Миломир Јанковић, а награде за најбоље појединце у омладинској конкуренцији уручио је директор ЈП „Спортско – рекреативни центар“ Горњи Милановац, господин Милета Богдановић.


Награде за најбоље појединце у категорији сениора уручио је председник Спортског савеза општине Горњи Милановац, господин Србољуб Нешовић.


Пехаре и новчане награде у категорији сениора уручио је председник општине Горњи Милановац, господин Милисав Мирковић, који се, пригодним говором, захвалио свим учесницима, организаторима, публици и уз најлепше жеље у Новој години свечано затворио „Трофеј Горњег Милановца 2015“.
 
brezaКонтакт

Пишите нам


Адреса

Корчагинова бб
32300 Гор. Милановац, Србија
 
+381 (0) 60 077 44 21
+381 (0) 32 712 436
 
srcgm@mts.rs
info@sportskahalabreza.com
www.sportskahalabreza.com

Пратите нас