Градски базен

 

Градски базен у Горњем Милановцу изграђен је давне 1969. године и тада је био међу најмодернијим објектима тог типа. За потребе Армијског првенства 1987. године потпуно је реновиран и добио је садашњи изглед. Поред великог базена димензија 50x21м. саграђен је и дечји димензија 12x10м.


Током лета базен је стециште младих али и старијих суграђана. Пуни се водом из градског водовода па је вода одличног квалитета што потврђују анализе надлежног завода за заштиту здравља из Чачка. Због изградње магистралног канализационог вода, пре неколико година, дошло је до сметњи приликом испуштања воде из базена па смо били принуђени да заменимо 70 метара одводних цеви. Посао је успешно обављен уз помоћ ЈП за изградњу и општине Горњи Милановац.


Руинирани санитарни чвор потпуно је реновиран. Постављене су нове подне и зидне керамичке плочице, замењена водоводна и канализациона инсталација, застакљена оштећена прозорска окна, окречени зидови плафони и фасада. Играђена је кадица за дезинфекцију ногу при уласку и изласку из санитарног чвора.bazen gornji milanovac

bazen gornji milanovac    bazen gornji milanovac

Ћир    Lat
Пратите нас
     Панорама Србије

 
brezaКонтакт

Пишите нам


Адреса

Корчагинова бб
32300 Гор. Милановац, Србија
 
+381 (0) 60 077 44 21
+381 (0) 32 712 436
 
srcgm@mts.rs
info@sportskahalabreza.com
www.sportskahalabreza.com

Пратите нас