Књига утисака

 

Упишите се у нашу књигу утисака. Ваш коментар ће бити објављен након одобрења од стране администратора. Ваша Е - маил адреса неће бити објављена.Администратор
04. мај 2011.
Упишите се у нашу књигу утисака. Ваш коментар ће бити објављен након одобрења од стране администратора. Ваша Е - маил адреса неће бити објављена.
 

Неле
10. мај 2011.
Изненадио сам се кад сам слуцајно налетео на сајт, има ту доста недостатака, али довољни су и ови основни подаци о хали и фотографије, јер је и то теско наћи било где на нету! Браво!
 

Администратор
10. мај 2011.
Хвала пуно на подршци. Сајт је још увек у фази израде и ускоро ће бити завршен. Преко њега ћете моћи да сазнате сва дешавања у хали, све новости о раду хале, да резервишете термине онлине и добијете било које потребне информације. Биће још више слика и видео записа и редовно ће се ажурирати. Пратите нас и даље. Велики поздрав.
 

Марија Михајловић
15. јун 2011.
Сајт је одличан, свака част, и пуно среће у даљем раду :)
 

Администратор
15. јун 2011.
Хвала пуно :)
 

Ната
23. јун 2011.
Сајт је леп, прегледан и сто је најважније ажуран!
Све похвале!
 

Администратор
23. јун 2011.
Хвала :)
 

Ненад Томић
7. новембар 2012.
Сајт је одличан, све похвале! Волео бих када бисте у албум додали слике са приредбе предшколске установе "Сунце".
 

Администратор
7. новембар 2012.
Поштовани Ненаде, хвала на лепим речима! Неке од фотографија са приредбе ПУ "Сунце" можете наћи у одељку вести на нашем сајту.
Фотографије
 
Саса Савић
Мелбурн АУС

12. јануар 2013.
Сајт је одличан, свака част. Поздрав из Аустралија.
 

Администратор
15. јануар 2013.
Поштовани Саша, хвала на лепим речима и хвала што нас пратите! Трудићемо се да и у будуће благовремено објављујемо информације о спортским догађајима који се одржавају у спортској хали "Бреза". Срдачан поздрав из Горњег Милановца (Србија).
 
Милета Богдановић
16. октобар 2014.
Представа за децу коју сте организовали је једна ВЕЛИКА ПРЕВАРА. Страшно је шта сте ви урадили вечерас у вези са овом представом. Срамота, децу сте преварили, родитељима узели паре
 
Администратор
16. октобар 2014.
Поштовани Милета, ЈП "Спортско - рекреативни центар" Горњи Милановац је издало простор и термин за извођење представе. Комплетна организација и реклама везана за представу била је на страни извођача.
 
Марко Џелетовић
9. јануар 2015.
Све похвале за сајт ЈП "СРЦ",спортска хала је једна од лепших у нашој Републици, а велики комплимент управи предузећа и свим запосленима на труду око одржавања хале и осталих спортских садржаја.
 
Администратор
9. јануар 2015.
Поштовани Марко, захваљујемо се на комплиментима! Трудићемо се да овај ниво задржимо и у будућности, али ћемо тежити даљем унапређењу! Пратите нас и даље!
 Ваш утисак


Име и презиме *


Е-маил


Текст поруке


captcha

Унесите код који видите


sportska hala breza

Ћир    Lat
Пратите нас
     Панорама Србије

 
brezaКонтакт

Пишите нам


Адреса

Корчагинова бб
32300 Гор. Милановац, Србија
 
+381 (0) 60 077 44 21
+381 (0) 32 712 436
 
srcgm@mts.rs
info@sportskahalabreza.com
www.sportskahalabreza.com

Пратите нас