Вести Рукомет / Рукомет КУП (ж): Пораз од суперлигаша

 

Синоћ је у спортској хали „Бреза“ одиграна утакмица Купа Србије у којој су снаге одмериле екипе ЖРК „Металац АД“ из Горњег Милановца и СПД „Раднички“ из Крагујевца.


Гостујуће рукометашице су оправдале улогу фаворита и забележиле убедљиву победу резултатом 24:37.


Само је у првих 10 минута сусрета виђена равноправна борба (7:7), а онда су гошће појачале ритам игре и у одбрани и у нападу, што је резултирало предношћу од 14:22 након првих 30 минута игре.


У наставку сусрета боља игра Крагујевчанки, које су контролисале игру и резултат и на крају забележиле заслужену победу за пласман у наредну рунду Купа Србије.


Према оценама тренера, најбоља рукометашица у овом дуелу била је играчица „Радничког“ Анђела Васић, која се 5 пута уписала у листу стрелаца.


ЖРК „Металац АД“: Поповић, Андрић, Раловић 3, Милошевић, Пешовић Ђ, Ненадовић А. 8, Стојановић 2, Јовичић (к) 7, Радић, Цветковић, Марјановић 2, Ненадовић Ј. 2, Пешовић Т. Тренер: Слободан Јевтовић.


СПД „Раднички“: Појужина, Недељковић, Величковић 8, Срећковић 1, Филиповић, Кнежевић 3, Благојевић 2, Хасановић, Влашковић 1, Петровић 9, Стојанац 1, Стоиљковић 2, Васић 5, Тодоровић 3, Петровић (к). Тренер: Родољуб Курандић.


Седмерци: ЖРК „Металац АД“ – 2/2, СПД „Раднички“ – 6/8.


Искључења: ЖРК „Металац АД“ – 10 минута, СПД „Раднички“ – 8 минута.


Судија: Душан Војиновић и Драган Павловић из Крагујевца.


Контролор: Јелена Цветковић из Крагујевца.sportska hala breza


 
brezaКонтакт

Пишите нам


Адреса

Корчагинова бб
32300 Гор. Милановац, Србија
 
+381 (0) 60 077 44 21
+381 (0) 32 712 436
 
srcgm@mts.rs
info@sportskahalabreza.com
www.sportskahalabreza.com

Пратите нас