Вести Рукомет / Рукомет: Црвена Звезда освајач трофеја Купа Србије

 

Рукометаши МРК „Црвена Звезда“ из Београда победници су финалног турнира Купа Србије који се 7. и 8. јуна 2017. године играо у спортској хали „Бреза“, у Горњем Милановцу.


„Црвено – бели“ су у финалном мечу, након велике борбе, пред око 900 гледалаца, савладали екипу РК „Спартак Војпут“ из Суботице резултатом 20:18.


Прво полувреме протекло је у равноправној игри обе екипе, које су се смењивале у вођству, а „Црвена Звезда“ је на предах отишла са предношћу од 11:10.


И у наставку велика борба за сваку лопту. „Црвено – бели“ су успели да дођу до опипљивије предности од 14:11, највише захваљујући одличној одбрани и голману Златановићу, који је меч завршио са 21 одбраном и заслужено понео титулу МВП-а финалног турнира.


Звезда је до краја сусрета контролисала резултат, јер „Спартак Војпут“ није имао снаге за резултатски преокрет па је велико славље у „црвено – белом“ табору могло да почне.


Ово је МРК „Црвена Звезда“ пети трофеј намење победнику Купа Србије и први трофеј у клупским витринама након 9 година.


Медаље и пехар намењен другопласираној екипи предао је члан Општинског већа задужен за спорт, господин Срђан Милићевић, док је трофеј и медаље намењене победнику уручио председник општине Горњи Милановац, господин Дејан Ковачевић. Прелазни пехар Рукометног савеза Србије победничкој екипи уручио је В.Д. Генералног секретара РСС, господин Александар Петровић.


Општина Горњи Милановац и Установа „Спортско – рекреативни центар“ Горњи Милановац показали су се, још једном, као одлични организатори и у рекордно кратком времену омогућили да завршни турнир прође у најбољем реду, што је и оцена свих актера турнира.


Велика захвалност дугује се и спонзорима завршног турнира - предузећу „Папирпринт“ из Горњег Милановца, предузећу „S-Group“ из Горњег Милановца и Винарији „ПИК Опленац“ из Тополе.


МРК „Црвена Звезда“: Шотић 2, Павловић, Мошић 2, Ћоровић 4, Продановић 1, Андрејевић 1, Гачевић, Љубојевић 5 (2), Љубеновић, Шћепановић, Златановић, Матичић, Д. Бабић 3, Кљајић, Леовац, А. Бабић 2 (2). Тренер: Ненад Перуничић.


РК „Спартак Војпут“: Косовић, Стефановић, Ђекић 6, Радовић 2, Перовић, Микић, Потпара 1, Медић, Делибашић 2, Петровић, Жупањац 4, Јелић 1, Петровић, Ракоција 1, Абаџић 1. Тренер: Славиша Лаковић.


Седмерци: МРК „Црвена Звезда“ - 4/6, РК „Спартак Војпут“ – 0/2.


Судије: Иван Мошорински и и Александар Панџић.


Делегат: Зоран Чернок.


Контролор: Живан Стакић.


stoni tenis    stoni tenis    stoni tenis   
stoni tenis    stoni tenis    stoni tenis   
stoni tenis    stoni tenis    stoni tenis   
stoni tenis    stoni tenis    stoni tenis   
stoni tenis    stoni tenis    stoni tenis   
stoni tenis    stoni tenis    stoni tenis   
stoni tenis    stoni tenis    stoni tenis   

 
brezaКонтакт

Пишите нам


Адреса

Корчагинова бб
32300 Гор. Милановац, Србија
 
+381 (0) 60 077 44 21
+381 (0) 32 712 436
 
srcgm@mts.rs
info@sportskahalabreza.com
www.sportskahalabreza.com

Пратите нас