Вести Рукомет / Рукомет (м): Пораз „Омладинца“ у „Брези“

 

Рукометаши РК „Омладинац“ из Горњег Милановца забележили су пораз пред својом публиком у утакмици 18. кола Прве лиге – Запад против РК „Напредак“ из Крушевца.


Од самог почетка сусрета био је приметан недостатак воље, жеље и жара у игри домаће екипе, што су Крушевљани вешто користили. Конфузна игра „Омладинца“ у нападу, са великим бројем промашених „зицера“ и блага игра у одбрани допринели су да „Напредак“ првих 30 минута реши у своју корист резултатом 11:16.


Почетком другог полувремена ништа се значајније није променило у игри домаћих. Гости у 36. минуту сусрета успевају да дођу до максималне предности на овом мечу (11:19). Рукометаши „Омладинца“ тада успевају да се тргну и заиграју ангажованије па је у 46. минуту на семафору стајало 18:20. Међутим, то је било све од горњомилановачке екипе на овом мечу, који је завршен резултатом 22:28 у корист Крушевљана.


Треба напоменути да је екипа „Напретка“ на овај меч дошла са осморицом играча, при чему је измену имала само на позицији голмана.


Према оценама тренера, најбољи појединци на овом мечу били су Слободан Божовић (1) код домаће и Бојан Миленковић (3) код гостујуће екипе.


РК „Омладинац“: Благојевић, Стефановић 1, Јоветић 4, Марјановић П, Поломи, Недељковић 2, Марић (к) 7, Лазаревић 1, Милић, Марјановић Н. 1, Божовић 1, Илић, Митровић 1, Ацовић 4, Браловић, Милановић. Тренер: Ивица Адамовић; Технички руководилац: Дарко Јоксић


РК „Напредак“: Пауновић, Максимовић 1, Антић 11, Степановић 5, Миленковић 4, Миловановић, Прибаковић 1, Зубић 6. Тренер: Златко Петронијевић; Технички руководилац: Братислав Вукојевић


Седмерци: РК „Омладинац“ – 2/5, РК „Напредак“ – 0/0.


Искњучења: РК „Омладинац“ – 8 минута, РК „Напредак“ – 8 минута.


Судије: Димитрије Савић из Краљева и Марко Јовановић из Раче.


Делегат: Владан Вујић из Тополе.sportska hala breza


 
brezaКонтакт

Пишите нам


Адреса

Корчагинова бб
32300 Гор. Милановац, Србија
 
+381 (0) 60 077 44 21
+381 (0) 32 712 436
 
srcgm@mts.rs
info@sportskahalabreza.com
www.sportskahalabreza.com

Пратите нас