Остале вести / Карате: Одржан „Трофеј Горњи Милановац 2018”

 

Претходног викенда је у спортској хали „Бреза“, под покровитељством општине Горњи Милановац, одржан трећи по реду карате турнир „Трофеј Горњи Милановац 2018“, у организацији КК „До Кан“.


Пред близу 300 учесника из 29 домаћих клубова и испуњеном источном трибином, турнир је свечано отворио члан општинског већа задужен за спорт, господин Срђан Милићевић.


На самом отварању турнира наступила је одлична екипа плесног студија „Доминго” и већ традиционално Давид Хушић, члан КК „До Кан”, који је добио и пехар за свој наступ.


Свој наступ ван такмичарске конкуренције имала је и почетничка група најмлађих чланова овог клуба.


Директор клуба Драгиша Сретеновић доделио је и пригодан поклон намењен репрезентативцу Србије Стефану Јоксићу, члану КК „Борац” из Чачка, који је на тек завршеном Европском првенству у Новом Саду освојио сребрну медаљу у појединачној и бронзану у екипној конкуренцији у борбама.


Организатори су се потрудили да све протекне у најбољем реду обезбедивши све што је потребно да овај догађај оправда позитивне оцене из претходног периода, а по општој оцени учесника успели су у томе.


Велике заслуге за успешност овог пројекта, поред организатора КК „До Кан” иду свакако и на рачун свих запослених у Спортско рекреативном центру на челу са директором Предрагом Марковићем, затим Компанији „Таково” и „Swisslion” који су обезбедили слаткише за све учеснике овог турнира.


У такмичарском делу турнира млади спортисти показали су одлично умеће, а на основу постигнутих резултата, проглашени су најуспешнији клубови којима су додељини пехари за прва три места.


sportska hala breza

Пошто је КК „До Кан” као прави домаћин изузео себе из конкуренције за победничке пехаре, прво место припало је КБКК „Милановац”, друго КК „Рашка”, а треће КК „Омладинац”.


Пехаре је уручила г-ђа Слађана Николић председник клуба домаћина. Награђено је и двоје најуспешнијих спортиста, а један од њих је и нова нада милановачког карате спорта Петар Петровић из КБКК „Милановац”.


Захваљујемо се свима који су на било који начин допринели да овај турнир буде бољи него претходни, а ми ћемо се потрудити да и следеће године наставимо традицију.


Спортски поздрав! - Карате клуб „До Кан”


stoni tenis    stoni tenis    stoni tenis   
stoni tenis    stoni tenis    stoni tenis   
stoni tenis    stoni tenis    stoni tenis   

 
brezaКонтакт

Пишите нам


Адреса

Корчагинова бб
32300 Гор. Милановац, Србија
 
+381 (0) 60 077 44 21
+381 (0) 32 712 436
 
srcgm@mts.rs
info@sportskahalabreza.com
www.sportskahalabreza.com

Пратите нас