Остале вести / Почетак купалишне сезоне на „Градском базену“

 

Све је спремно започетак купалишне сезоне на „Градском базену“ у Горњем Милановцу, која ће трајати од 24. јуна до 31. августа 2017. године.


Захваљујући ченим људима општине Горњи Милановац, у претходних месец дана извршени су радови на инвестиционом одржавању базена, који су обухватали комплетну репарацију филтер станице и реконструкцију малог базена. Вредност радова износила је 3,3 милиона динара.


Првог дана купалишне сезоне, у суботу, 24. јуна 2017. године, улаз ће бити бесплатан за све посетиоце. О безбедности купача бринуће лиценцирани спасиоци, док ће анализу и контролу исправности воде вршити Завод за јавно здравље Чачак.


Радно време „Градског базена“ је од 9:00 до 19:00 часова.


Дневне цене улазница за ову купалишну сезону износиће 150,00 динара за одрасле, док ће ученици основних и средњих школа улаз плаћати 100,00 динара. За децу до 7 година улаз је слободан уз пратњу једног пунолетног лица.


Цена индивидуалне сезонске улазнице износи 3.000,00 динара, док је за групну сезонску улазницу (5 особа) неопходно издвојити 8.000,00 динара.


Општина Горњи Милановац и Установа „Спортско - рекреативни центар“ Горњи Милановац одлучили су да награде најбоље ученике са територије општине Горњи Милановац. Бесплатне сезонске улазнице добиће најбољи ученици, добитници Вукових диплома, ђаци генерација, као и добитници награда на Републичким такмичењима (прва 3 места).


Бесплатни контигент улазница биће подељен и корисницима Центра за социјални рад, Црвеног крста и деци са посебним потребама.


У сарадњи са Спортско – рекреативним клубом „Спортић“ из Горњег Милановца, Установа „Спортско – рекреативни центар“ Горњи Милановац организовала је школу пливања, која ће стартовати 1. јула 2017. године. Обуку ће водити професори физичког васпитања и лиценцирани инструктори пливања. Цена за десет часова обуке (трајање једног часа – 60 минута) износи 1.500,00 динара. Сви полазници школе пливања, за време трајања обуке, имаће бесплатан улаз на „Градски базен“.


За све информације корисници се могу обратити лично, у просторијама хале „Бреза“ или на „Градском базену“, као и на број телефона 712-436.


sportska hala breza


sportska hala breza 
brezaКонтакт

Пишите нам


Адреса

Корчагинова бб
32300 Гор. Милановац, Србија
 
+381 (0) 60 077 44 21
+381 (0) 32 712 436
 
srcgm@mts.rs
info@sportskahalabreza.com
www.sportskahalabreza.com

Пратите нас