Остале вести / ОСИУРС – стони тенис: Прањанци неприкосновени код основаца

 

Надметање на Општинском првенству у стоном тенису за ученике основних школа са подручја општине Горњи Милановац у оквиру ОСИУРС одржано је у четвртак, 6. октобра 2016. године.


Организатор такмичења, као и у конкуренцији средњошколаца, био је Спортски савез општине Горњи Милановац, уз техничку подршку ЈП „Спортско – рекреативни центар“ Горњи Милановац и покровитељство општине Горњи Милановац.


У појединачној конкуренцији, у категорији пионирки, прво место освојила је Марија Весковић (ОШ „Иво Андрић“ – Прањани), која је у финалном сусрету савладала Дарију Стефановић (ОШ „Десанка Максимовић). Треће место припало је Марији Ђоковић (ОШ „Иво Андрић“ – Прањани).


Екипно, код пионирки, прво место освојила је ОШ „Иво Андрић“ из Прањана. Друго место припало је ОШ „Краљ Александар I“, а треће ОШ „Свети Сава“.


У појединачној конкуренцији пионира прво место освојио је Ђорђе Сарић (ОШ „Иво Андрић“ – Прањани). Он је у финалном мечу био бољи од Лазара Миловића (ОШ „Момчило Настасијевић“). Треће место заузео је Вук Глишовић Лукић (ОШ „Момчило Настасијевић“).


ОШ „Иво Андрић“ из Прањана је и у екипној конкуренцији пионира била најбоља. Друго место заузела је ОШ „Арсеније Лома“ – Рудник, док је треће место припало ОШ „Момчило Настасијевић“.


Првопласиране екипе и појединци (код основаца и средњошколаца) имају право наступа на Окружном првенству које ће се одржати крајем октобра 2016. године.


stoni tenis    stoni tenis    stoni tenis   
stoni tenis    stoni tenis    stoni tenis   
stoni tenis    stoni tenis    stoni tenis   
stoni tenis    stoni tenis    stoni tenis   

 
brezaКонтакт

Пишите нам


Адреса

Корчагинова бб
32300 Гор. Милановац, Србија
 
+381 (0) 60 077 44 21
+381 (0) 32 712 436
 
srcgm@mts.rs
info@sportskahalabreza.com
www.sportskahalabreza.com

Пратите нас