Остале вести / ОСИУРС: Завршено Општинско првенство у стоном тенису

 

Општинско првенство у стоном тенису за ученике основних и средњих школа са територије општине Горњи Милановац одржано је у среду, 30. септембра и четвртак, 1. октобра 2015. године.


Организатор такмичења био је Спортски савез општине Горњи Милановац, уз техничку подршку ЈП „Спортско – рекреативни центар“ Горњи Милановац.


У категорији средњошколаца, који су се такмичили у среду, и код омладинаца и код омладинки прво место у екипној конкуренцији заузели су ученици ЕТШ „Књаз Милош“, који су у финалним мечевима савладали екипу ТШ „Јован Жујовић“. Треће место припало је ученицима Гимназије „Таковски устанак“.


sportska hala breza

Резултате у појединачној конкуренцији код омладинаца и омладинки објавићемо чим будемо добили од стране организатора.


У категорији основаца, у екипној конкуренцији пионира, прво место заузели су ученици ОШ „Десанка Максимовић“, који су у финалу били боља од ученика ОШ „Иво Андрић“ из Прањана. Треће место припало је екипи ОШ „Свети Сава“.


Код пионирки, у екипној конкуренцији, прво место освојиле су ученице ОШ „Десанка Максимовић“. Друго место заузеле су ученице ОШ „Свети Сава“, док је трећа позиција припала ученицама ОШ „Иво Андрић“ из Прањана.


sportska hala breza

У појединачној конкуренцији пионира прво место освојио је Лазар Миловановић (ОШ „Таковски устанак“ из Такова). Другу позуцију заузео је Стеван Јоксић (ОШ „Таковски устанак“ из Такова), док је трећи био Давид Милинковић (ОШ „Момчило Настасијевић“ – Горњи Милановац.У појединачној конкуренцији пионирки прво место освојила је Ана Рељић (ОШ „Таковски устанак“ из Такова), друго место припало је Анастасији Вербић (ОШ „Таковски устанак“ из Такова), а трећу позицију заузела је Јована Хрњаковић (ОШ „Арсеније Лома“ – Рудник).stoni tenis    stoni tenis    stoni tenis   
stoni tenis    stoni tenis    stoni tenis   
stoni tenis    stoni tenis    stoni tenis   

 
brezaКонтакт

Пишите нам


Адреса

Корчагинова бб
32300 Гор. Милановац, Србија
 
+381 (0) 60 077 44 21
+381 (0) 32 712 436
 
srcgm@mts.rs
info@sportskahalabreza.com
www.sportskahalabreza.com

Пратите нас