Остале вести / Одржан „ЦАЦИБ ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ 2015“

 

Прва међународна изложба паса свих раса „ЦАЦИБ ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ 2015“ у организацији Кинолошког друштва „Горњи Милановац“ одржана је у суботу , 26. септембра 2015. године, на теренима око спортске хале „Бреза“.


Изложбу је у име општине Горњи Милановац, пригодним говором, отворио председник општине Милисав Мирковић пожелевши гостима и свим љубитељима паса добродошлицу и леп провод.


У име Кинолошког друштва „Горњи Милановац“ присутнима се обратио председник удружења Ненад Давидовић. Своју захвалност председник удружења изразио је општини Горњи Милановац и председнику Милисаву Мирковићу лично, који већ пар година уназад, према могућностима, помаже у организацији манифестација и равоју кинологије на подручју општине Горњи Милановац, као и колективу Јавног предузећа „Спортско – рекреативни центар“ као и директору Милети Богдановићу, који им годинама уназад уступају ове предивне терене за одржавање изложби.


Еминентне кинолошке судије оцениле су псе, а након оцењивања, приступило се и свечаном проглашењу најбољих на централном рингу, испред хале „Бреза“.


Међународна изложба паса окупила је бројне излагаче и посетиоце из земље и иностранства. Поред излагача из Србије изложбу су увеличали представници из двадесет седам земаља света, из Грчке, Македоније, Бугарске, Румуније, Хрватске, Италије, Словачке, Француске и Белгије. Љубитељима кинологије у Горњем Милановцу представило се преко 200 паса свих раса, од чега 30 паса из европских земаља.


Својим присуством велики број наших суграђана изразио је подршку и интересовање за манифестације ове врсте.Извор: http://www.gornjimilanovac.rs/saopstenje-415.htmlfesival fudbala    fesival fudbala    fesival fudbala   
fesival fudbala    fesival fudbala    fesival fudbala   
fesival fudbala    fesival fudbala    fesival fudbala   

 
brezaКонтакт

Пишите нам


Адреса

Корчагинова бб
32300 Гор. Милановац, Србија
 
+381 (0) 60 077 44 21
+381 (0) 32 712 436
 
srcgm@mts.rs
info@sportskahalabreza.com
www.sportskahalabreza.com

Пратите нас