Вести Одбојка / Одбојка: Завршено Општинско првенство

 

Јуче је у спортској хали „Бреза“ одржано Општинско првенство у одбојци за ученике основних и средњих школа са подручја општине Горњи Милановац у оквиру ОСИУРС.


Организатор такмичења био је Савез за школски спорт и организацију такмичења игром до здравља, уз техничку подршку Установе „Спортско – рекреативни центар“ Горњи Милановац.


На такмичењу је наступило 8 екипа основних и 5 екипа средњих школа.


У категорији пионира прво место припало је екипи ОШ „Десанка Максимовић“, која је у финалном мечу савладала ОШ „Свети Сава“ резултатом 2:0 и тиме обезбедила учешће на Окружном првенству.


Екипа ОШ „Краљ Александар I“, у категорији пионирки, успела је да савлада ОШ „Десанка Максимовић“ резултатом 2:1 и избори пласман на Окружно првенство.


У категорији омладинаца прво место и пласман на Окружно првенство припало је Гимназији „Таковски устанак“, која је у финалу савладала ЕТШ „Књаз Милош“ резултатом 2:0.


Омладинке су одиграле само финални меч, у коме су играчице Гимназије „Таковски устанак“ биле бољи противник од ТШ „Јован Жујовић“ и резултатом 2:0 избориле учешће на Окружном првенству.sportska hala breza


sportska hala breza


sportska hala breza


sportska hala breza


 
brezaКонтакт

Пишите нам


Адреса

Корчагинова бб
32300 Гор. Милановац, Србија
 
+381 (0) 60 077 44 21
+381 (0) 32 712 436
 
srcgm@mts.rs
info@sportskahalabreza.com
www.sportskahalabreza.com

Пратите нас