Вести Футсал / 10. ДАН ТУРНИРА – ПОЛУФИНАЛЕ – 24.12.2019. године

 

Много жара, борбе и неизвесности виђено је синоћ у полуфиналним утакмицама „Трофеја Горњег Милановца 2019“. Очекивања публике оправдали су и јуниори и сениори.


Први полуфинални меч одигран је у јуниорској конкуренцији, а састале су се екипе „IIS Materijal Handling“ и „Гремио“. Након нерешеног првог полувремена „домаћи“ су се боље снашли у наставку утакмице и славили са 2:0 за пласман у финале.sportska hala breza

Друго јуниорско полуфинале одиграно је између екипа „Young Boys“ и „Карека“. Готово идентична слика из првог полуфинала. На предах се отишло при резултату 0:0, а у наставку боља игра екипе „Young Boys“ за победу од 2:0, којом су се изборили за другог финалисту.


sportska hala breza

Прво полуфинале у сениорској конкуренцији одиграно је између екипа ФК „Таково“ и ФК „Металац“. Веома чврст, такмичарски дуел припао је екипи ФК „Таково“, која је била за нијансу бољи противник и победом од 2:1 обезбедила пласман у финале.


sportska hala breza

У другом полуфиналном сусрету, у сениорској конкуренцији, снаге су одмериле екипе ФК „Луњевица“ и FK „Backovac United“. „Домаћи“ су од самог старта кренули силовито и након првих 20 минута имали предност од 4:0. У наставку је опао ритам игре, а гости су успели да дођу до почасног поготка за коначних 4:1.


sportska hala breza

Вечерас, 25. децембра 2019. године, играју се утакмице за 3. место, као и финални дуели, након чега ће уследити додела признања и награда и свечано затварање турнира.


sportska hala breza


 
brezaКонтакт

Пишите нам


Адреса

Корчагинова бб
32300 Гор. Милановац, Србија
 
+381 (0) 60 077 44 21
+381 (0) 32 712 436
 
srcgm@mts.rs
info@sportskahalabreza.com
www.sportskahalabreza.com

Пратите нас