Вести Футсал / 7. ДАН ТУРНИРА – 18. децембар 2019. године

 

Приводи се крају групна фаза „Трофеја Горњег Милановца 2019“, а остаје непознаница само последњи четвртфиналиста у сениорској конкуренцији.


Одговор на то питање даће дуел између ФК „Јабланица“ и ФК „Омладинац“, који се игра у недељу, 22. децембра 2019. године, након тродневне паузе и где ће се знати да ли ФК „Јабланица“ или ФК „Шилопај“ иду у четвртфинале.


РЕЗУЛТАТЕ И ТАБЕЛЕ МОЖЕТЕ ПРАТИТИ НА СЛЕДЕЋОЈ СТРАНИЦИ: http://www. sportskahalabreza.com/trofej-gornjeg-milanovca-2019Седмог дана турнира одиграна су 2 меча у јуниорској и 4 меча у сениоској конкуренцији.


Први меч у јуниорској конкуренцији одигран је у оквиру групе А, где су се састале екипе „Inox sjaj“ и „Ротопак“. Дуел који није имао значај за пласман у полуфинале припао је екипи „Ротопак“ релултатом 4:14 (полувреме 2:4).


sportska hala breza

Последњи сусрет у групи А за јуниоре директно је одлучивао о првопласираној екипи на табели. Снаге си одмериле екипе „IIS Materijal Handling“ и „Карека“. Обе екипе су пре овог меча обезбедиле пласман у полуфинале, а „домаћи“ су били бољи противник и убедљиво славили резултатом 12:1 (полувреме 4:1).


sportska hala breza

Први дуел у сениорској конкуренцији одигран је у оквиру групе Б, где су се састале екипе ФК „Шумадија“ и ФК „Озремица“. „Гости“ су успели да сусрет реше у своју корист резултатом 1:4 (полувреме 0:2), чиме су као другопласирана екипа обезбедили пласман у четвртфинале.


sportska hala breza

Други меч вечери у сениорској конкуренцији одигран је у оквиру групе Ц, у коме су се састале екипе ФК „Луњевица“ и ФК „Шилопај“. ФК „Луњевица“ је потврдила своју доминацију у групи забележивши трећу победу резултатом 10:2 (полувреме 5:2) и као првопласирана изборила пласман у четвртфинале.


sportska hala breza

Претпоследњи дуел седмог дана турнира одиграле су екипе ФК „Металац“ и ФК „Напредак“, које се такмиче у групи Б. Екипа ФК „Металац“ је оправдала улогу фаворита и забележила трећу победу у групи резлутатом 10:4 (полувреме 5:3) и као првопласирана обезбедила пласман у четвртфинале.


sportska hala breza

Последњи меч јучерашњег програма био је одложени дуел групе А за сениоре, у коме су снаге одмериле екипе ФК „Таково“ и ФК „Велереч“. Иако су Велеречани имали предност након првих 20 минута, ФК „Таково“ је успео да преокрене резултат у своју корист и слави са 4:1 (полувреме 0:1). Овом победом ФК „Таково“ је забележило и трећу победу у групи и са прве позиције иде у четвртфинале.


sportska hala breza

На турниру предстоји тродневна пауза, а такмичење се наставља у недељу, 22. децембра 2019. године, последњим мечевима групне фазе.sportska hala breza


 
brezaКонтакт

Пишите нам


Адреса

Корчагинова бб
32300 Гор. Милановац, Србија
 
+381 (0) 60 077 44 21
+381 (0) 32 712 436
 
srcgm@mts.rs
info@sportskahalabreza.com
www.sportskahalabreza.com

Пратите нас