Вести Футсал / 6. ДАН ТУРНИРА – 17. децембар 2019. године

 

Шестог дана турнира „Трофеј Горњег Милановца 2019“ одиграно је 7 утакмица и полако се назиру учесници елиминационе фазе и у јуниорској и у сениорској конкуренцији.


У првом дуелу јучерашњег програма, у оквиру групе Б за јуниоре, снаге су одмериле екипе „Чарапана“ и „Cobra RIV“. „Домаћи“ су одиграли одличан меч и на крају заслужено славили резултатом 12:4.


sportska hala breza

Други дуел у јуниорској конкуренцији одиграле су екипе „IIS Materijal Handling“ и „Фока“, које се такмиче у групи А. „Домаћин“ је оправдао улогу фаворита и на крају заслужено славио резултатом 12:2 (полувреме 4:1).


sportska hala breza

Последњи меч у јуниорској конкуренцији шестог дана турнира одиграле су екипе из групе Б - „Гремио“ и „Young Boys“. И у овом дуелу фаворит је оправдао своју улогу и забележио победу од 3:7 (полувреме 1:3), чиме се са стопроцентним учинком пласирао у елиминациону фазу.


sportska hala breza

Први сусрет у сениорској конкуренцији одиграле су екипе ФК „Таковски устанак“ и ФК „Доња Врбава“, које се такмиче у групи Д. ФК „Доња Врбава“ је заслужено славила резултатом 2:4 (полувреме 0:1) и са друге позиције на табели иде у елиминациону фазу.


sportska hala breza

У оквиру групе А за сениоре састале су се екипе ФК „Таково“ и FK „Stella Rossa“. FK „Таково“ је одличном игром дошао до убедљиве победе од 8:1 (полувреме 5:0), чиме је обезбедило прво место на табели и пласман у четвртфинале.


sportska hala breza

Претпоследњи сусрет шестог дана турнира одигран је, такође, у оквиру групе А, где су се састале екипе ФК „Велереч“ и ФК „Брезак“. „Гости“ су сигурном игром дошли до победе од 1:4 (полувреме 0:1) и са нова три бода заузели друго место у групи и обезбедили пласман у четвртфинале.


sportska hala breza

Последњи дуел јучерашњег програма одигран је између ФК „Доња Врбава“ и FK „Backovac United“. „Гости“ су били бољи противник у овом дуелу и заслужено славили резултатом 2:4 (полувреме 1:2), чиме су са три победе обезбедили прву позицију у групи и пласман у четвртфинале.


sportska hala breza

Седмог дана турнира на програму је 6 утакмица, међу којима и одложени меч групе А између ФК „Таково“ и ФК „Велереч“.


Након вечерашњих дуела уследиће тродневна пауза, а турнир се наставља у недељу, 22. децембра 2019. године.


sportska hala breza


 
brezaКонтакт

Пишите нам


Адреса

Корчагинова бб
32300 Гор. Милановац, Србија
 
+381 (0) 60 077 44 21
+381 (0) 32 712 436
 
srcgm@mts.rs
info@sportskahalabreza.com
www.sportskahalabreza.com

Пратите нас