Вести Футсал / 5. ДАН ТУРНИРА – 16. децембар 2019. године

 

Синоћ су у спортској хали „Бреза“ одигране утакмице 5. дана турнира „Трофеј Горњег Милановца 2019“, који се од 12. до 25. децембра игра под покровитељством општине Горњи Милановац.


У првом дуелу, у јуниорској конкуренцији (група А), састале су се екипе „Inox sjaj“ и „Фока“. Најмлађа екипа на турниру успела је да савлада противника резултатом 5:7 и тако забележи прву победу.


sportska hala breza

Други меч у групи А за јуниоре одиграле су екипе „Карека“ и „Ротопак“. Веома чврст, неизвестан и узбудљив сусрет припао је „домаћој“ екипи која је славила резултатом 5:4 (полувреме 3:3).


sportska hala breza

Последња утакмица јучерашњег програма у јуниорској конкуренцији одиграна је у оквиру групе Б, где су се састале екипе „Кота 555“ и „Young Boys“. Сигурна игра фаворита у овом дуелу резултирала је убедљивом победом. „Гости“ су славили резултатом 0:8 (полувреме 0:4).


sportska hala breza

Прва утакмица у сениорској конкуренцији одиграна је у оквиру групе Ц, а састале су се екипе ФК „Шилопај“ и ФК „Јабланица“. Најнеизвеснији и најнеефикаснији дуел јучерашњег програма завршен је поделом бодова (1:1, полувреме 0:0).


sportska hala breza

Претпоследњи дуел петог дана турнира одигран је у оквиру групе Ц. Снаге су одмериле екипе ФК „Луњевица“ и ФК „Омладинац“. „Домаћин“ је од самог почетка утакмице контролисао игру и резултат, што је на крају омогућило победу од 8:5 (полувреме 4:1) и пласман у елиминациону фазу турнира.


sportska hala breza

ФК „Озрем“ и FK „Backovac United“ састали су се, у оквиру групе Д, у последњем мечу петог дана турнира. Након велике борбе и неизвесности екипа FK „Backovac United“ је успела да савлада противника резултатом 1:2 (полувреме 0:1) и обезбеди пласман у четвртфинале.


sportska hala breza

Шестог дана турнира на програму је 7 утакмица. Дуел између ФК „Доња Врбава“ и FK „Backovac United“, који је требало да се игра 22. децембра, померен је за вечерас од 22:00 часа.


sportska hala breza


 
brezaКонтакт

Пишите нам


Адреса

Корчагинова бб
32300 Гор. Милановац, Србија
 
+381 (0) 60 077 44 21
+381 (0) 32 712 436
 
srcgm@mts.rs
info@sportskahalabreza.com
www.sportskahalabreza.com

Пратите нас