Вести Футсал / ТРОФЕЈ ГОРЊЕГ МИЛАНОВЦА 2019 – 3. ДАН ТУРНИРА

 

Синоћ су одигране утакмице трећег дана турнира „Трофеј Горњег Милановца 2019“, који се од 12. до 25. децембра 2019. године игра у спортској хали „Бреза“.


Љубитељи малог фудбала имали су прилику да одгледају 2 утакмице у јуниорској и 2 у сениорској конкуренцији, а меч између ФК „Таково“ и ФК „Велереч“ одложен је за среду, 18. децембар 2019. године, у 22:00 часа.


Први дуел трећег дана турнира одигран је у оквиру групе А за јуниоре, а састале су се екипе „Фока“ и „Карека“. Након веома неизвесног првог полувремена (1:2), најмлађа екипа на турниру није имала снаге да се избори са екипом „Карека“, која је на крају славила резултатом 3:7.


sportska hala breza

Још један меч у јуниорској конкуренцији одигран је, такође, у оквиру групе А, а састале су се екипе „Inox sjaj“ и „IIS Materijal Handling“. „Гости“ су током целог тока сусрета контролисали игру и резултат и на крају забележили изузетно убедљиву победу резултатом 0:9 (полувреме 0:5).


sportska hala breza

Први меч јучерашњег програма у сениорској конкуренцији одигран је у оквиру групе Д, где су снаге одмериле екипе FK „Backovac United“ и ФК „Таковски устанак“. „Домаћин“ је, након прилично изједначеног првог полувремена (1:0), у наставку појачао ритам игре и на крају савладао противника резултатом 4:1.


sportska hala breza

Последњи дуел трећег дана турнира одиграле су екипе ФК „Озрем“ и ФК „Доња Врбава“, које се надмећу у групи Д. Најузбудљивији и најнеизвеснији меч јучерашњег програма, а можда и досадашњег такмичења, припао је екипи ФК „Доња Врбава“, иако је ФК „Озрем“ имао предност од 2:1 након првих 20 минута игре.


sportska hala breza


sportska hala breza


 
brezaКонтакт

Пишите нам


Адреса

Корчагинова бб
32300 Гор. Милановац, Србија
 
+381 (0) 60 077 44 21
+381 (0) 32 712 436
 
srcgm@mts.rs
info@sportskahalabreza.com
www.sportskahalabreza.com

Пратите нас