Вести Футсал / ТРОФЕЈ ГОРЊЕГ МИЛАНОВЦА 2019 – 2. ДАН ТУРНИРА

 

Другог дана турнира „Трофеј Горњег Милановца 2019“ одигране су по три утакмице у јуниорској и сениорској конкуренцији и постигнуто је 60 голова.


Први дуел одигран је у јуниорској конкуренцији, а састале су се екипе „Чарапана“ и „Young Boys“, које се надмећу у групи Б. Апсолутна доминација екипе „Young Boys“ резултирала је изузетно убедљивом победом од 1:14 (полувреме 1:8).


sportska hala breza

Други меч јуниора одигран је, такође, у оквиру групе Б. Снаге су одмериле екипе „Cobra RIV“ и „Гремио“. „Гости“ су од почетка сусрета наметнули свој ритам игре и на крају дошли до заслужене победе резултатом 1:5 (полувреме 1:3).


sportska hala breza

Последњи меч јучерашњег програма у јуниорској конкуренцији одигран је у оквиру групе А. Састале су се екипе „Фока“ и „Ротопак“. Иако се након првог полувремена чинило да ће „Фока“ лако решити сусрет у своју корист (5:2), меч је завршен поделом бодова. „Ротопак“ је заиграо знатно боље у наставку сусрета па је коначан резултат од 7:7 можда и најреалнији.


sportska hala breza

Први дуел у сениорској конкуренцији одигран је између екипа ФК „Омладинац“ и ФК „Шилопај“, које се такмиче у групи Ц. „Гости“ су приказали бољу игру у овом мечу и на крају заслужено славили резултатом 3:5.


sportska hala breza

У претпоследњој утакмици јучерашњег програма састале су се екипе које се такмиче у групи Б – ФК „Металац“ и ФК „Шумадија“. ФК „Металац“ је оправдао улогу фаворита у овом дуелу и заслужено славио резултатом 5:1 (полувреме 2:0).


sportska hala breza

Последњи меч другог дана турнира одигран је у оквиру групе Ц за сениоре. Снаге су одмериле ФК „Луњевица“ и ФК „Јабланица“. „Домаћин“ је био бољи противник у овом дербију и славио резултатом 7:4.


sportska hala breza

Трећег дана турнира на програму је 5 мечева2 у јуниорској и 3 у сениорској конкуренцији.


sportska hala breza


 
brezaКонтакт

Пишите нам


Адреса

Корчагинова бб
32300 Гор. Милановац, Србија
 
+381 (0) 60 077 44 21
+381 (0) 32 712 436
 
srcgm@mts.rs
info@sportskahalabreza.com
www.sportskahalabreza.com

Пратите нас