Вести Футсал / ТРОФЕЈ ГОРЊЕГ МИЛАНОВЦА 2019 – 1. ДАН

 

Синоћ је у спортској хали „Бреза“ почео турнир у малом фудбалу „Трофеј Горњег Милановца 2019“, који се од 12. до 25. децембра игра под покровитељством општине Горњи Милановац.


Организатори турнира су Установа „Спортско – рекреативни центар“ Горњи Милановац и Футсал клуб „Металац Колорадо“, а турнир се ове године игра у другачијем формату.


У јуниорској конкуренцији нема ограничења, док се у сениорској такмиче фудбалски клубови регистровани у Општинском фудбалском савезу.


Премијерни меч овогодишњег турнира одиграле су екипе „Inox sjaj“ и „Карека“, које се такмиче у јуниорској конкуренцији, у групи А. „Гости“ су били бољи противник у овом дуелу па су на крају славили резултатом 1:3.


sportska hala breza

Други сусрет у јуниорској конкуренцији одиграле су екипе које се надмећу у групи Б„Кота 555“ и „Гремио“. Након прилично изједначеног првог полувремена (2:3), екипа „Гремио“ је у наставку била знатно бољи ривал и победила резултатом 5:9.


sportska hala breza

Последњи дуел јучерашњег програма у јуниорској конкуренцији одигран је у оквиру групе А, а састале су се екипе „IIS Materijal Handling“ и „Ротопак“. „Домаћи“ су од самог старта меча наметнули свој ритам игре и на крају славили више него убедљиву победу резултатом 11:1 (полувреме 3:0).


sportska hala breza

Први меч у сениорској конкуренцији одиграле су екипе FK „Stella Rossa“ и ФК „Велереч“, које се такмиче у групи А. Изузетно узбудљив и драматичан дуел припао је екипи FK „Stella Rossa“, која је на крају победила резултатом 4:3 (полувреме 3:2).


sportska hala breza

Након овог сусрета уследило је свечано отварање турнира. Учесницима је у име покровитеља и организатора турнира срећу пожелео члан градског већа задужен за спорт, господин Срђан Милићевић.


sportska hala breza

Претпоследњи меч првог дана турнира одигран је, такође, у групи А. Снаге су одмериле екипе ФК „Таково“ и ФК „Брезак“. „Домаћа екипа“ је од самог старта наметнула свој ритам игре и током целог сусрета контролисала резултат за коначних 6:0 (полувреме 2:0).


sportska hala breza

Последњи дуел премијерног дана турнира одигран је у групи Б. Састале су се екипе ФК „Напредак“ и ФК „Озремица“. Још један изузетно узбудљив дуел припао је „гостима“ који су славили резултатом 4:6.


sportska hala breza

Другог дана турнира на програму је 6 мечева, по 3 у јуниорској и сениорској конкуренцији. Почетак првог дуела је у 16:00 часова.


sportska hala breza


 
brezaКонтакт

Пишите нам


Адреса

Корчагинова бб
32300 Гор. Милановац, Србија
 
+381 (0) 60 077 44 21
+381 (0) 32 712 436
 
srcgm@mts.rs
info@sportskahalabreza.com
www.sportskahalabreza.com

Пратите нас