Вести Футсал / Футсал: Убедљива победа „Циркузаната“ у дербију

 

Дерби меч 8. кола Друге футсал лиге Србије припао је фудбалерима ФК „Металац Колорадо“ из Горњег Милановца, који су савладали екипу „Зуфо“ из Бујановца.


Пред око 300 љубитеља футсала у спортској хали „Бреза“, у Горњем Милановцу, домаћа екипа је убедљиво славила резултатом 10:5.


„Циркузанти“ су од стамог старта кренули силовито и већ у 4. минуту голом Миланковића дошли до предности од 1:0. Само минут касније Урошевић је дуплирао предност домаћина. Николић је у 9. минуту повисио на 3:0, да би Миљковић у 11. минуту смањио на 3:1. Урошевић је у 14. минуту, својим другим поготком, вратио три гола предности за домаће, а онда су у 16. минуту „Циркузанти“ два пута тресли мрежу гостију. Стрелци су били Николић и Лазовић. На 6:2 смањио је Матејев у 19. минуту, а последњи погодак у првом полувремену постигао је играч домаћих Јеремић у 20. минуту.


У наставку сусрета виђена су по три поготка на обе стране. Најпре је Лазовић у 22. минуту повисио на 8:2, а на 8:3 смањио Матејев у 26. минуту игре. Цветковић је у 27. погодио за 9:3, а Лазовић својим трећим поготком на овом сусрету у 29. минуту донео предност „Циркузантима“ од 10:3. До краја меча Бујановчани су успели да ублаже пораз, а стрелци су били Матејев у 31. и Стефановић у 32. минуту.


ФК „Металац Колорадо“: Јовановић, Росић, Урошевић, Лазовић, Николић, Миланковић, Цветковић, Јеремић, Ђорђевић, Спасојевић, Ратковић, Петровић. Тренер: Иван Вуксановић.


КМФ „Зуфо“: Пашић Д, Миљковић, Матејев, Стефановић, Станковић В. Никола, Марјановић, Ристић, Исени, Љевица, Петровић, Станковић Д. Никола, Пашић Н. Тренер: Драгиша Тројановић.


Судије: Бојан Граовац из Руме, Бане Папишта из Сремске Митровице и Владан Ђермановић из Шапца.


Делегат: Мирослав Цимеша из Београда.sportska hala breza


 
brezaКонтакт

Пишите нам


Адреса

Корчагинова бб
32300 Гор. Милановац, Србија
 
+381 (0) 60 077 44 21
+381 (0) 32 712 436
 
srcgm@mts.rs
info@sportskahalabreza.com
www.sportskahalabreza.com

Пратите нас