Вести Футсал / Футсал: Голеада у „Брези“ за нова 3 бода

 

Фудбалери ФК „Металац Колорадо“ забележили су тријумф у утакмици 7. кола Друге футсал лиге Србије, савладавши екипу „Бечеја“ из истоименог града.


Око 200 гледалаца у хали „Бреза“ могло је да ужива у голеади коју су приредили играчи две екипе.


Прво полувреме у потпуности је припало домаћим фудбалерима, који су на одмор отишли са предношћу од 7:1. Стрелци за „Циркузанте“ били су Јовица Петровић у 5. и 6. минуту, Ђорђе Росић у 12, 13. и 15. минуту, Алекса Јеремић у 16. и Рајко Лазовић у 17. минуту сусрета. Једини погодак за Бечејце у првих 20 минута постигао је Стефан Кораћ у 1. минуту.


У наставку сусрета тренер домаћих Вуксановић је пружио прилику играчима са мањом минутажом, што су гости искористили и до краја сусрета још 4 пута затресли мрежу домаћих. Стрелци су били Игор Дражић у 21. минуту, Срђан Голуб у 24. и 30 минуту и Стефан Кораћ у 40. минуту.


ФК „Металац Колорадо“: Ђорђе Јовановић, Ђорђе Росић, Јовица Петровић, Јован Урошевић, Небојша Миланковић, Малиша Цветковић, Стефан Арсенијевић, Алекса Јеремић, Александар Ђорђевић, Рајко Лазовић, Лазар Ратковић, Страхиња Чепић, Предраг Петровић. Тренер: Иван Вуксановић.


КМФ „Бечеј“: Сава Вадаски, Стефан Кораћ, Игор Дражић, Бојан Ловре, Никола Мандачић, Мита Кобељски, Срђан Голуб, Стефан Новаков, Страхиња Вуковић. Тренер: Игор Шошо.


Судије: Александар Минић из Књажевца, Иван Станковић из Ниша и Душан Арсовић из Горњег Милановца.


Делегат: Небојша Динић из Ниша.sportska hala breza


 
brezaКонтакт

Пишите нам


Адреса

Корчагинова бб
32300 Гор. Милановац, Србија
 
+381 (0) 60 077 44 21
+381 (0) 32 712 436
 
srcgm@mts.rs
info@sportskahalabreza.com
www.sportskahalabreza.com

Пратите нас