Вести Футсал / „Трофеј Горњег Милановца 2018“ – девети дан - четвртфинале

 

Друге четвртфиналне вечери одиграна су још два меча у сениорској конкуренцији, а своје такмичење у групи завршили су најмлађи учесници „Трофеја Горњег Милановца 2018“.


Уводни меч вечери одигран је у пионирској конкуренцији, а састале су се екипе „Металац 2005“ и „Металац 2006“. Иако су „гости“ имали 2 гола предности након првог дела игре (0:2), екипа „Металац 2005“ је направила велики резултатски преокрет у наставку и славила резултатом 4:3 за нова три бода и прво место након групне фазе.


sportska hala breza

Други синоћни дуел и последњи меч групне фазе у пионирској конкуренцији одиграле су екипе „Миленијум“ и „ЦЗГМ“. Изузетно борбен и изједначен дуел припао је екипи „ЦЗГМ“, која је била срећнији и спретнији противник и славила резултатом 3:4 (полувреме 1:1), чиме се пробила на друго место на табели.


sportska hala breza

sportska hala breza

sportska hala breza

Први меч у сениорској конкуренцији и трећи четвртфинални дуел у сениорској конкуренцији одигран је између екипа „Blue Bulls“ и „Гружа Транспорт“. Прво полувреме протекло је у прилично изједначеној игри, а мреже су мировале. У наставку су се распуцали и стрелци, тако да је меч завршен победом екипе „Гружа Транспорт“ резултатом 2:4.


sportska hala breza

Последњи четвртфинални дуел у сениорској конкуренцији и последњи меч недељног програма одиграле су екипе „GM Racing Team“ и „Врбава“. Меч са доста борбе, дуела, варница, жутих и црвених картона припао је екипи „Врбаве“, која је славила резултатом 2:3, иако је на полувреме отишла са предношћу од 0:3.


sportska hala breza

sportska hala breza

sportska hala breza

У понедељак, 24. децембра је дан паузе, а турнир се наставља у уторак, 25. децембра, када су на програму полуфинални мечеви у свим категоријама.sportska hala breza


 
brezaКонтакт

Пишите нам


Адреса

Корчагинова бб
32300 Гор. Милановац, Србија
 
+381 (0) 60 077 44 21
+381 (0) 32 712 436
 
srcgm@mts.rs
info@sportskahalabreza.com
www.sportskahalabreza.com

Пратите нас