Вести Футсал / „Трофеј Горњег Милановца 2018“ – седми дан

 

Након дводневне паузе синоћ је настављен турнир у футсалу „Трофеј Горњег Милановца 2018“, који се од 13. децембра игра у спортској хали „Бреза“, у Горњем Милановцу.


Први меч одигран је у категорији јуниора, у оквиру групе Б. Састале су се екипе „Кумови“ и „IIS Materijal Handling“. Веома узбудљив и неизвестан дуел припао је гостима који су славили резултатом 2:3 (полувреме 1:1).


sportska hala breza

У другој утакмици јуниора, у оквиру исте групе састале су се екипе „Cobra RIV“ и „Протинг“. Још један узбудљив и интересантан меч, пун преокрета, припао је екипи „Cobra RIV“. Иако је „Протинг“ на одмор отишао са предношћу од 2:3, меч је завршен резултатом 5:4 у корист домаћина.


sportska hala breza

sportska hala breza

sportska hala breza

Први синоћни меч у сениорској конкуреницији требало је да одиграју „Гружа Транспорт“ и „Cobra Plus“, у оквиру групе А. Меч је регистрован службеним резултатом 3:0 у корист екипе „Гружа Транспорт“.


sportska hala breza

У истој групи, у претпоследњем дуелу вечери, састале су се екипе „Металац Колорадо“ и „Аутоинпорт“. Екипа „Металац Колорадо“ је на полувреме отишла са предношћу од 2:1, да би у наставку „додала гас“ и заслужено славила резултатом 6:2.


sportska hala breza

У последњем дуелу за петак, 21. децембар, састале су се екипе „Панекспрес“ и „Печат“, које се надмећу у групи Б. „Панекспрес“ је оправдао улогу фаворита и заслужено славио резултатом 8:4 (полувреме 5:1).


sportska hala breza

sportska hala breza

sportska hala breza


sportska hala breza


 
brezaКонтакт

Пишите нам


Адреса

Корчагинова бб
32300 Гор. Милановац, Србија
 
+381 (0) 60 077 44 21
+381 (0) 32 712 436
 
srcgm@mts.rs
info@sportskahalabreza.com
www.sportskahalabreza.com

Пратите нас