Вести Футсал / „Трофеј Горњег Милановца 2018“ – шести дан

 

Шестог дана турнира „Трофеј Горњег Милановца 2018“, који се од 13. децембра игра у спортској хали „Бреза“ под покровитељством општине Горњи Милановац, одигране су 2 утакмице у јуниорској и 3 утакмице у сениорској конкуренцији.


Пред дводневну паузу стрелци су били изузетно расположени. Постигнуто је 46 погодака, а присутна публика могла је да ужива у изузетно квалитетним мечевима.


Прво су на паркет истрчале екипе „Tehno Car“ и „Звонце“, које се надмећу у групи А за јуниоре. Веома интересантан и равноправан дуел припао је екипи „Tehno Car“, која је забележила победу резултатом 4:3 (полувреме 1:1) и дошла до првих бодова на турниру.


sportska hala breza

Други меч вечери одигран је, такође, у оквиру групе А. Снаге су одмериле екипе „Young Boys“ и „Фамилија“. Меч који је директно одлучивао о првој позицији на табели припао је екипи „Young Boys“ резултатом 8:6 (полувреме 3:3), чиме су са стопостотним учинком завршили такмичење у групи и обезбедили пласман у елиминациону фазу.


sportska hala breza

sportska hala breza

sportska hala breza

Такмичење у сениорској конкуренцији отвориле су екипе „Аутоинпорт“ и „Гружа Транспорт“, које се такмиче у групи А. Иако је „Аутоинпорт“ боље почео меч и на одмор отишао при вођству од 4:1, екипа „Гружа Транспорт“ је успела да надокнади заостатак и дође до ремија. Коначан резултат утакмице био је 5:5.


sportska hala breza

Претпоследњи меч јучерашњег програма одигран је у оквиру групе Б, а састале су се екипе „Врбава“ и „Blue Bulls“. „Врбава“ је од самог старта контролисала игру и дошла до заслуженог тријумфа резултатом 5:3 (полувреме 3:1).


sportska hala breza

И последњи дуел пред дводневну паузу одигран је у групи Б за сениоре, а састале су се екипе „Печат“ и „РП Штампарија“. Након изједначеног првог полувремена (1:1) екипа „Печата“ успела је да оправда улогу фаворита у овом дуелу и бољом игром у наставку дошла до тријумфа резултатом 5:2.


sportska hala breza

sportska hala breza

sportska hala breza


sportska hala breza


 
brezaКонтакт

Пишите нам


Адреса

Корчагинова бб
32300 Гор. Милановац, Србија
 
+381 (0) 60 077 44 21
+381 (0) 32 712 436
 
srcgm@mts.rs
info@sportskahalabreza.com
www.sportskahalabreza.com

Пратите нас