Вести Футсал / „Трофеј Горњег Милановца 2018“ – пети дан

 


Пети дан турнира „Трофеј Горњег Милановца 2018“ донео је праву голеаду. На 5 сусрета постигнуто је укупно 37 голова.


Уводни дуел јучерашњег програма одигран је између екипа „Кумови“ и „Cobra RIV“, које се надмећу у јуниорској групи Б. Више него убедљива игра „Кумова“ током читавог сусрета донена им је тријумф од 11:1 (полувреме 1:0).


sportska hala breza

Други вечерашњи меч јуниора, такође у оквиру групе Б, одигран је између екипа „IIS Materijal Handling“ и „Протинг“. Након изједначеног првог полувремена (0:0) „домаћи“ су појачали ритам игре и ефикасност, што им је донело победу од 4:0.


sportska hala breza

sportska hala breza

sportska hala breza

Први меч у сениорској конкуренцији одигран је у оквиру групе Б, а снаге су одмериле екипе „Blue Bulls“и „РП Штампарија“. Меч пун борбе и пожртвовања припао је екипи „Blue Bulls“, која је славила са 4:3 (полувреме 1:1).


sportska hala breza

Претпоследњи меч јучерашњег програма одиграле су екипе „Металац Колорадо“ и „Cobra Plus“, које се такмиче у сениорској Б групе. Убедљиво најузбудљивији меч, са доста драме и неизвесности завршен је победом „Металац Колорада“ резултатом 4:3 (полувреме 2:1).


sportska hala breza

Последњи меч јучерашњег програма одигран је између екипа „Аутоинпорт“ и „GM Racing Team“. Већ након неколико минута игре видело се да ће „GM Racing Team“ однети цео плен. Mеч је завршен убедљивом победом „гостију“ резултатом 1:6 (полувреме 0:4).


sportska hala breza

sportska hala breza

sportska hala breza

У уторак, 18.12.2018. године на програму је још 5 утакмица, након чега ће уследити дводневна пауза на турниру због верског празника „Свети Никола“. СВИМА КОЈИ СЛАВЕ УСТАНОВА „СПОРТСКО – РЕКРЕАТИВНИ ЦЕНТАР“ ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ ЖЕЛИ СРЕЋНУ СЛАВУ!sportska hala breza


 
brezaКонтакт

Пишите нам


Адреса

Корчагинова бб
32300 Гор. Милановац, Србија
 
+381 (0) 60 077 44 21
+381 (0) 32 712 436
 
srcgm@mts.rs
info@sportskahalabreza.com
www.sportskahalabreza.com

Пратите нас