Вести Футсал / „Трофеј Горњег Милановца 2018“ – трећи дан

 

Трећег дана „Трофеја Горњег Милановца 2018“ одиграно је пет утакмица, а први меч на турниру одигран је и у пионирској конкуренцији.


Као увод у главна дешавања јучерашњег програма снаге су одмериле екипе „ЦЗГМ“ и „Металац 2005“. Након изједначеног првог полувремена (2:2), „Металац 2005“ је у наставку игре додао гас и на крају убедљиво славио резултатом 2:6.


sportska hala breza

sportska hala breza

Први меч јучерашњег програма у јуниорској конкуренцији одигран је у оквиру групе Б, а састале су се екипе „IIS Materijal Handling“ и „Cobra RIV“. Домаћин на овом сусрету је од почетка контролисао игру и на одмор отишао са предношћу од 1:0. У наставку знатно ефикаснија игра обе екипе за коначних 6:2 у корист „IIS Materijal Handling“.


sportska hala breza

У оквиру групе А за јуниоре снаге су одмериле екипе „Young Boys“ и „Tehno Car“. „Young Bojs“ је од самог старта кренуо убедљиво и на крају заслужено славио убедљивим резултатом 8:1 (полувреме 4:0).


sportska hala breza

sportska hala breza

sportska hala breza

Највише варница виђено је у сениорској конкуренцији у оквиру групе А, где су снаге одмериле екипе „Металац Колорадо“ и „Гружа Транспорт“. У мечу у коме је „Гружа Транспорт“ славила резултатом 2:5 (полувреме 0:1) показана су три жута и два црвена картона – сви за екипу „Металац Колорадо“.


sportska hala breza

Резултатски најнеизвеснији дуел виђен је у последњем сусрету јучерашњег програма. У утакмици групе Б за сениоре састале су се екипе „Врбава“ и „Печат“. Меч са пуно дуела, жара, борбе и пожртвованости припао је екипи „Печата“, која је била срећнији и спретнији противник и славила резултатом 6:7 (полувреме 1:1).


sportska hala breza

sportska hala breza

sportska hala breza


sportska hala breza


 
brezaКонтакт

Пишите нам


Адреса

Корчагинова бб
32300 Гор. Милановац, Србија
 
+381 (0) 60 077 44 21
+381 (0) 32 712 436
 
srcgm@mts.rs
info@sportskahalabreza.com
www.sportskahalabreza.com

Пратите нас