Вести Футсал / „Трофеј Горњег Милановца 2018“ – Други дан

 

Другог дана турнира „Трофеј Горњег Милановца 2018“, који се од 13. децембра одржава у спортској хали „Бреза“ под покровитељством општине Горњи Милановац, одигране су четири утакмице.


Присутна публика могла је да ужива у 26 прелепих голова.


Први меч одигран је у јуниорској конкуренцији у оквиру групе А, а састале су се екипе „Young Boys“ и „Звонце“. Екипа „Young Boys“ је током читавог меча контролисала игру, што је резултирало убедљивом победом од 10:3 (полувреме 4:2).


sportska hala breza

Први нерешен исход на турниру виђен је у сениорској конкуренцији, у утакмици групе Б између екипа „Blue Bulls“ и „Печат“. „Гости“ су након првих 20 минута дошли до предности од 0:2, али је након много драме и узбуђења дошло до поделе бодова. Меч је завршен резултатом 3:3.


sportska hala breza

Меч групе А у сениорској конкуренцији између екипа „Cobra Plus“ и „GM Racing Team“ завршен је рутинском победом „GM Racing Team“-а резултатом 0:3, иако су у првом полувремену мреже мировале.


sportska hala breza

Последњи меч јучерашњег програма одигран је у сениорској конкуренцији у групи Б, а састале су се екипе „Врбава“ и „РП Штампарија“. Прво полувреме протекло је у равноправној игри оба противника па се на предах отишло при резултату 1:1. У наставку боља игра „Врбаве“ која је славила резултатом 3:1.


sportska hala breza


sportska hala breza


 
brezaКонтакт

Пишите нам


Адреса

Корчагинова бб
32300 Гор. Милановац, Србија
 
+381 (0) 60 077 44 21
+381 (0) 32 712 436
 
srcgm@mts.rs
info@sportskahalabreza.com
www.sportskahalabreza.com

Пратите нас