Вести Футсал / Почео „Трофеј Горњег Милановца 2018“

 

Синоћ је у спортској хали „Бреза“, у Горњем Милановцу, почео јубиларни десети „Трофеј Горњег Милановца 2018“, чији је покровитељ општина Горњи Милановац.


Првог дана турнира на програму су биле 4 утакмице – по две у јуниорској и сениорској конкуренцији.


Турнир су отвориле екипе „Фамилија“ и „Tehno Car“. Већ од почетка сусрета могао се наслутити победник овог дуела. „Фамилија“ је од самог почетка утакмице контролисала игру и резултат и на крају заслужено славила резултатом 5:2 (полувреме 3:0).


sportska hala breza

Други меч у јуниорској конкуренцији одиграле су екипе „Кумови“ и „Протинг“. Сигурном игром „Кумови“ су дошли до убедљиве победе резултатом 8:2 (полувреме 5:1).


sportska hala breza

Први меч у сениорској конкуренцији одигран је између једног од главних фаворита за освајање турнира, екипе „Панекспрес“ и „Blue Bulls“. После првих 20 минута било је јасно да ће „Панекспрес“ забележити убедљиву победу у овом дуелу. Утакмица је завршена резултатом 7:2 (полувреме 6:0).


sportska hala breza

Најузбудљивији дуел првог дана турнира виђен је у одмеравању снага екипа „Гружа Транспорт“ и „GM Racing Team“. Након велике борбе у првом полувремену на предах се отишло при резултату 2:2. У наставку је „домаћин“ био за нијансу бољи противник и славио резултатом 3:2.


sportska hala breza


sportska hala breza


 
brezaКонтакт

Пишите нам


Адреса

Корчагинова бб
32300 Гор. Милановац, Србија
 
+381 (0) 60 077 44 21
+381 (0) 32 712 436
 
srcgm@mts.rs
info@sportskahalabreza.com
www.sportskahalabreza.com

Пратите нас