Вести Футсал / Десети дан „Трофеја Горњег Милановца 2017“ – Четвртфинале

 

Преостали четвртфинални дуели на турниру у футсалу „Трофеј Горњег Милановца 2017“ одиграни су вечерас у спортској хали „Бреза“, тако да су комплетирани и сви полуфинални парови.


Све резултате и табеле можете пратити кликом на линк: резултати и табеле


У првом мечу вечерашњег програма састале су се екипе „ИИС Материјал Хендлинг“, која је у својој групи имала стопостотан учинак и „РП Штампарија“, која је као једна од две најбоље трећепласиране екипе прошла у четвртфинале. „РП Штампарија“ је у овом мечу пружила најбољу партију на овогодишњем турниру и забележила победу резултатом 0:4 (полувреме 0:1), којом је постала трећи полуфиналиста у конкуренцији јуниора.


sportska hala breza

Последњи четвртфинални дуел у јуниорској конкуренцији одиграле су екипе „Кумови“ и „Технопласт“. „Кумови“ су боље „отворили“ меч и на полувреме отишли са предношћу од 3:1. Наставак сусрета протекао је у мирнијој игри. Мреже су мировале све до последњег минута меча, када су „Кумови“ погодили за коначних 4:1.


sportska hala breza

Први вечерашњи меч у сениорској конкуренцији одиграле су екипе „Аутоинпорт“ из Горњег Милановца и „Транспорт Гружа“ из Груже. Упркос константној теренској иницијативи Горњомилановчана у првих 20 минута, гости су искористили грешку голмана „Аутоинпорта“ и отишли на предах са голом предности. У наставку сусрета слична слика на терену. „Гружа Транспорт“, рутинском игром, када су домаћи кренули на све или ништа, успева да постигне још три поготка за коначних 0:4.


sportska hala breza

Последњи вечерашњи дуел, уједно и последњи четвртфинални меч у сениорској конкуренцији одиграле су екипе „ГМВ Дентал“ из Горњег Милановца и „Макс Бет“ из Ивањице. Ивањичани су од самог старта кренули силовито, што је резултирало предношћу од 0:3 након првих 20 минута игре. Наставак утакмице протекао је у рутинској игри екипе „Макс Бет“, која је још три пута тресла мрежу домаћих за коначних и убедљивих 0:6.


sportska hala breza

sportska hala breza

stoni tenis    stoni tenis    stoni tenis   
stoni tenis    stoni tenis    stoni tenis   
stoni tenis    stoni tenis    stoni tenis   
stoni tenis    stoni tenis    stoni tenis   

 
brezaКонтакт

Пишите нам


Адреса

Корчагинова бб
32300 Гор. Милановац, Србија
 
+381 (0) 60 077 44 21
+381 (0) 32 712 436
 
srcgm@mts.rs
info@sportskahalabreza.com
www.sportskahalabreza.com

Пратите нас