Вести Футсал / Девети дан „Трофеја Горњег Милановца 2017“ – Четвртфинале

 

Вечерас су у спортској хали „Бреза“ одиграна по два четвртфинална меча у јуниорској и сениорској конкуренцији на турниру у футсалу „Трофеј Горњег Милановца 2017“.


Све резултате и табеле можете пратити кликом на линк: резултати и табеле


Прво четвртфинално вече отвориле су екипе „Тапа Тапа“ и „Пивце за живце“, које се такмиче у категорији јуниора. Након почетне предности „гостију“, екипа „Тапа Тапа“ у потпуности преузима теренску иницијативу и долази до убедљиве победе, којом су постали први полуфиналисти турнира. Меч је завршен резултатом 10:1 (полувреме 4:1).


sportska hala breza

Други четвртфинални меч у јуниорској конкуренцији одиграле су екипе „Техно Кар“ и „Кафе Централ“. Утакмицу су боље „отворили“ играчи екипе „Техно Кар“, али су „гости“ успели да консолидују своје редове и на полувреме оду са заостатком од 2:1. У наставку сусрета само је екипа „Техно Кар“ постојала на терену. Сигурном и чврстом игром на сваком делу терена „домаћи“ су дошли до победе од 6:2 и пласмана у полуфинале.


sportska hala breza

Четвртфиналне дуеле у сениорској конкуренцији започеле су екипе „Радовић Транспорт“ из Чачка и „Кафе Трим“ из Горњег Милановца. Беспоштедна борба обележила је читав ток овог меча. Горњомилановчани су добро почели сусрет и након 12 минута игре стекли предност од 0:2. Чачани успевају да изједначе до краја првог полувремена па се при резултату 2:2 отишло на одмор. У наставку мреже су мировале па су шестерци одлучивали о полуфиналисти. Срећнија и спретнија екипа била је „Радовић Транспорт“, која је три пута погађала за укупних 5:4.


sportska hala breza

Последњи дуел прве четвртфиналне вечери одиграле су екипе „Металац Колорадо“ из Горњег Милановца и „Кафе Револт Панекспрес“ из Чачка, за коју наступа неколицина бивших и садашњих репрезентативаца. Чачани су боље отворили меч, али су „Циркузанти“ у последњем минуту првог дела игре успели да изједначе па се при резултату 1:1 отишло на одмор. Можда и најквалитетнији меч на целом турниру припао је Горњомилановчанима, који су сјајном игром у наставку постигли још два поготка за коначних 3:1 и пласман у полуфинале.


sportska hala breza

sportska hala breza

stoni tenis    stoni tenis    stoni tenis   
stoni tenis    stoni tenis    stoni tenis   
stoni tenis    stoni tenis    stoni tenis   
stoni tenis    stoni tenis    stoni tenis   
stoni tenis    stoni tenis    stoni tenis   

 
brezaКонтакт

Пишите нам


Адреса

Корчагинова бб
32300 Гор. Милановац, Србија
 
+381 (0) 60 077 44 21
+381 (0) 32 712 436
 
srcgm@mts.rs
info@sportskahalabreza.com
www.sportskahalabreza.com

Пратите нас