Вести Футсал / Осми дан „Трофеја Горњег Милановца 2017“ – Крај групне фазе

 

Синоћ су у спортској хали „Бреза“ одигране последње утакмице групне фазе „Трофеја Горњег Милановца 2017“, који се под покровитељством општине Горњи Милановац одржава од 13. до 26. децембра.


Све резултате и табеле можете пратити кликом на линк: резултати и табеле


Први меч вечери одигран је у јуниорској конкуренцији у оквиру групе Ц, а састале су се екипе „Тапа Тапа“ и „РП Штампарија“. Дуел који је одлучивао о директном пласману у четвртфинале припао је екипи „Тапа Тапа“ резултатом 6:5 (полувреме 3:3).


sportska hala breza

Други и последњи меч у јуниорској конкуренцији одигран је у оквиру групе Б, где су снаге одмериле екипе „Ер Турс“ и „Техно Кар“. Фаворит на овом мечу, али и на целом турниру, лако је изашао на крај са противником и славио убедљиву победу. Утакмица је завршена резултатом 1:9 (полувреме 0:6) у корист екипе „Техно Кар“.


sportska hala breza

Након овог дуела комплетирано је такмичење по групама код јуниора и обављен жреб за четвртфинале у коме ће се састати: „ИИС Материјал Хендлинг“ – „РП Штампарија“, „Кумови“ – „Технопласт“, „Техно Кар“ – „Кафе Централ“ и „Тапа Тапа“ – „Пивце за живце“.


У конкуренцији сениора није одигран први меч, у коме је требало да се састану екипе „Киди“ и „Транспорт Гружа“, у оквиру групе Б. Утакмица је регистрована службеним резултатом 0:3 у корист „Транспорт Груже“ због недоласка екипе „Киди“.


sportska hala breza

Претпоследњи дуел синоћњег програма био је дерби групе Б, који је одлучивао о пласману на прве две позиције на табели. Састале су се екипе „Транспорт Гружа“ и „Кафе Револт Панекспрес“. Одлична игра две екипе током читавог тока сусрета, али је екипа из Груже имала више свежине и меч решила у своју корист резултатом 5:2 (полувреме 0:0), чиме је заузела прво место у групи.


sportska hala breza

Последњи меч групне фазе одигран је у оквиру групе А. Снаге су одмериле екипе „ДЕ Шпед“ и „Металац Колорадо Олд Скул“. „Циркузантима“ је меч био резултатски небитан, јер су изгубили сваку шансу за четвртфинале, док је екипи „ЕД Шпед“ и бод био довољан за пласман у завршну фазу. „Стара школа“ је пружила фантастичну партију и заслужено победила резултатом 1:5 (полувреме 0:1), чиме је омогућила екипи „Кафе Трим“ да буде други четвртфиналиста из ове групе.


sportska hala breza

sportska hala breza

stoni tenis    stoni tenis    stoni tenis   
stoni tenis    stoni tenis    stoni tenis   
stoni tenis    stoni tenis    stoni tenis   
stoni tenis    stoni tenis    stoni tenis   

 
brezaКонтакт

Пишите нам


Адреса

Корчагинова бб
32300 Гор. Милановац, Србија
 
+381 (0) 60 077 44 21
+381 (0) 32 712 436
 
srcgm@mts.rs
info@sportskahalabreza.com
www.sportskahalabreza.com

Пратите нас