Вести Футсал / Пети дан „Трофеја Горњег Милановца 2017“ – 17. децембар 2017. године

 

Дисциплинска комисија турнира изрекла је казне за виновнике инцидента који се догодио након утакмице „Кафе Трим“ из Горњег Милановца и „ДЕ Шпед“ из Крагујевца. Кажњени су: Вељко Вукчевић - „Кафе Трим“ (4 утакмице забране играња које одрађује и у јуниорској и у сениорској конкуренцији), Немања Солујић – „Кафе Трим“ (3 утакмице забране играња), Ненад Миловановић – „ДЕ Шпед“ (3 утакмице забране играња) и Борис Марјановић – „ДЕ Шпед“ (3 утакмице забране играња). Све казне теку од 16. децембра 2017. године.


Петог дана турнира „Трофеј Горњег Милановца 2017“ одигране су по три утакмице у јуниорској и сениорској конкуренцији, на којима је постигнуто 36 голова.


Распоред одигравања утакмица на турниру можете видети и преузети кликом на следећи линк: dokumenta/rasporedturnir2017.pdf


У оквиру групе „Б“, у јуниорској конкуренцији, састале су се екипе „Ер Турс“ и „Кобра РИВ“. Прво полувреме протекло је у равноправној игри, али је екипа „Ер Турс“ на предах отишла са предношћу од 2:1. У наставку потпуна доминација „домаћина“, који меч решавају у своју корист резултатом 9:2.


sportska hala breza

Други меч у јуниорској конкуренцији одигран је у групи Ц, а састале су се екипе „Росонери“ и „РП Штампарија“. „РП Штампарија“ је од самог почетка контролисала ток меча и забележила рутинску победу резултатом 2:6, чиме је знатно повећала шансу за пласман у елиминациону фазу.


sportska hala breza

Последњи меч јучерашњег програма у јуниорској конкуренцији одигран је у групи А између екипа „Пицерија Кинг“ и „Пивце за живце“. Меч је завршен победом „гостујуће“ екипе резултатом 2:6 (полувреме 0:2), која је освојила прве бодове на овогодишњем турниру и сачувала шансе за пласман у наредну рунду.


sportska hala breza

Такмичење у сениорској конкуренцији отвориле су горњомилановачке екипе „ГМВ Дентал“ и „Сервис Драгићевић“, које се надмећу у групи Ц. Изузетно борбен, узбудљив и неизвестан меч завршен је поделом подова. Резултат меча био је 2:2 (полувреме 1:1), тако да овај нерешен исход и једној и другој екипи даје шансу за пролазак даље.


sportska hala breza

Претпоследњи дуел синоћњег програма одигран је у оквиру А групе. Састале су се екипе „Макс Бет“ из Ивањице и „Металац Колорадо Олд Скул“ из Горњег Милановца. Ивањичани су одиграли одличан меч и забележили убедљиву победу резултатом 7:0 (полувреме 3:0). Овом победом „Макс Бет“ је обезбедио прву позицију у групи и пласман у елиминациону фазу.


sportska hala breza

Ивањичани су одиграли још један меч, чиме су завршили недметање у групној фази. Противник је била екипа „ДЕ Шпед“ из Крагујевца. Можда и највеће изненађење турнира приредили су Крагујевчани, који су искористили умор и благу дозу опуштања екипе из Ивањице и славили резултатом 0:1 (полувреме 0:0).


sportska hala breza

sportska hala breza

Након 6. дана турнира уследиће дводневна пауза, а турнир се наставља у четвртак, 21. децембра 2017. године.


stoni tenis    stoni tenis    stoni tenis   
stoni tenis    stoni tenis    stoni tenis   
stoni tenis    stoni tenis    stoni tenis   
stoni tenis    stoni tenis    stoni tenis   

 
brezaКонтакт

Пишите нам


Адреса

Корчагинова бб
32300 Гор. Милановац, Србија
 
+381 (0) 60 077 44 21
+381 (0) 32 712 436
 
srcgm@mts.rs
info@sportskahalabreza.com
www.sportskahalabreza.com

Пратите нас