Вести Футсал / Четврти дан турнира – 16. децембар 2017. године

 

Четвртог дана турнира „Трофеј Горњег Милановца 2017“, који се од 13. до 26. децембра игра у спортској хали „Бреза“, одиграно је пет утакмица – две у јуниорској и три у сениорској конкуренцији.


Распоред одигравања утакмица на турниру можете видети и преузети кликом на следећи линк: dokumenta/rasporedturnir2017.pdf


Премијерни дуел јучерашњег програма одигран је у категорији јуниора. У оквиру групе Б састале су се екипе „Кобра РИВ“ и „Технопласт“. Фудбалери „Техопласта“ су од самог почетка утакмице кренули веома агресивно и борбено, што је резултирало изузетно убедљивим тријумфом од 4:16 (полувреме 0:5).


sportska hala breza

Други меч у категорији јуниора одигран је између екипа „Пицерија Кинг“ и „ИИС Материјал Хендлинг“, које се надмећу у групи А. Веома узбудљив, борбен и равноправан меч припао је екипи „ИИС Материјал Хендлинг“, која је славила резултатом 1:2 (полувреме 1:1).


sportska hala breza

Јучерашње надметање у сениорској конкуренцији започеле су екипе „Киди“ из Горњег Милановца и „Кафе Револт Панекспрес“ из Чачка. Фаворит у овом дуелу, али и један од главних фаворита за освајање читавог турнира – екипа „Кафе Револт Панекспрес“ забележила је изузетно убедљиву победу и освојила прве бодове на турниру. Коначан резултат меча био је 1:12 (полувреме 0:7).


sportska hala breza

Претпоследњи сусрет јучерашњег програма одигран је у групи Б, а састале су се екипе „Кафе Револт Панекспрес“ из Чачка и „Ауто плац ДМ“ из Ваљева“. Чачани су и у другом узастопном наступу били бољи од свог противника и славили резултатом 4:1 (полувреме 3:1), чиме су обезбедили пласман у елиминациону фазу.


sportska hala breza

У последњој утакмици четвртог дана турнира, у групи Ц, састале су се екипе „ББ Kом“ из Горњег Милановца и „Радовић Транспорт“ из Чачка. Најдраматичнији дуел вечери завршен је победом Чачана резултатом 2:3 (полувреме 1:1).


sportska hala breza

sportska hala breza

stoni tenis    stoni tenis    stoni tenis   
stoni tenis    stoni tenis    stoni tenis   
stoni tenis    stoni tenis    stoni tenis   

 
brezaКонтакт

Пишите нам


Адреса

Корчагинова бб
32300 Гор. Милановац, Србија
 
+381 (0) 60 077 44 21
+381 (0) 32 712 436
 
srcgm@mts.rs
info@sportskahalabreza.com
www.sportskahalabreza.com

Пратите нас