Вести Футсал / Трећи дан турнира – 15. децембар 2017. године

 

Синоћ је у спортској хали „Бреза“ одиграно пет утакмица у оквиру футсал турнира „Трофеј Горњег Милановца 2017“, који се одржава под покровитељством општине Горњи Милановац.


Распоред одигравања утакмица на турниру можете видети и преузети кликом на следећи линк: dokumenta/rasporedturnir2017.pdf


Први меч у јуниорској конкуренцији одиграле су екипе „Ер Турс“ и „Технопласт“, које се налазе у групи Б. Иако је прво полувреме протекло резултатски неизвесно (4:5), екипа „Технопласт“ је успела да се резултатски „одлепи“ у наставку и реши утакмицу у своју корист резултатом 5:8.


sportska hala breza

Други дуел у јунирској конкуренцији, који је одигран у оквиру групе Ц, донео је највећи резултатски преокрет јучерашњег програма. Састале су се екипе „Кумови“ и „РП Штампарија“. Првих 20 минута припало је екипи „РП Штампарија“, која је овај део сусрета решила у своју корист резултаом 1:2. У наставку потпуно другачија слика на терену. „Кумови“ у потпуности контролишу игру, успевају да стигну и престигну предност „гостију“ за коначних 5:3.


sportska hala breza

Први утакмица у сениорској конкуренцији трећег дана „Трофеја Горњег Милановца 2017“ одиграна је у оквиру групе Д. Снаге су одмериле горњомилановачке екипе „Хелиос“ и „Нови другари“. Сигурна и чврста игра екипе „Хелиос“ резултирала је убедљивом победом. Меч је завршен резултатом 7:2 (полувреме 2:0).


sportska hala breza

Екипе „Сервис Драгићевић“ из Горњег Милановца и „Радовић Транспорт“ из Чачка, које се такмиче у групи Ц, одиграле су претпоследњи дуел синоћњег програма. Чачни су оправдали улогу фаворита у овој утакмици и меч решили у своју корист резултатом 2:10 (полувреме 1:3).


sportska hala breza

Последњи дуел трећег дана турнира, који је одигран у оквиру А групе, донео је и највише узбудјења до сада. Екипе „Кафе Трим“ из Горњег Милановца и „ДЕ Шпед“ из Грагујевца одиграле су фантастичан меч. На предах се отишло при резултату 2:1, али је у наставку, након много узбуђења и по једног гола на обе стране у последњем минуту сусрета, дошло до поделе бодова (4:4). Мрљу на овај меч бацило је кошкање играча обе екипе након последњег судијског звиждука, али су се страсти ипак смириле.


sportska hala breza

sportska hala breza

stoni tenis    stoni tenis    stoni tenis   
stoni tenis    stoni tenis    stoni tenis   
stoni tenis    stoni tenis    stoni tenis   
stoni tenis    stoni tenis    stoni tenis   
Ћир    Lat
Pratite nas
     Panorama Srbije

 
brezaKontakt

Pišite nam


Adresa

Korčaginova bb
32300 Gor. Milanovac, Srbija
 
+381 (0) 60 077 44 21
+381 (0) 32 712 436
 
srcgm@mts.rs
info@sportskahalabreza.com
www.sportskahalabreza.com

Pratite nas