Вести Футсал / Други дан турнира – 14. децембар 2017. године

 

Другог дана турнира „Трофеј Горњег Милановца 2017“ одиграно је пет утакмица – две у јуниорској и три у сениорској конкуренцији.


Распоред одигравања утакмица на турниру можете видети и преузети кликом на следећи линк: dokumenta/rasporedturnir2017.pdf


Присутна публика у спортској хали „Бреза“ могла је да ужива у изузетно ефикасној футсал вечери у којој је постигнут 41 погодак.


Први сусрет другог такмичарског дана одигран је у јуниорској конкуренцији, у оквиру групе А, а састале су се екипе „Kaфе Централ“ и „Пивце за Живце“.Већ после првих 20 минута игре могао се наслутити победник. Екипа „Kaфе Централ“ је на предах отишла са предношћу од 3:0. Наставак сусрета није донео ништа ново. Фудбалери екипе „Kaфе Централ“ били су бољи противник и заслужено славили резултатом 6:1.


sportska hala breza

Другу утакмицу у јуниорској конкуренцији одиграле су екипе „Кумови“ и „Тапа Тапа“, које се надмећу у групи Ц.Као и у првој утакмици вечерашњег програма, „домаћин“ је диктирао ритам игре, што је резултирало убедљивом победом од 7:1 (полувреме 3:1).


sportska hala breza

Премијерни меч у сениорској конкуренцији, у оквиру групе Б, одиграле су екипе „Аутоплац ДМ“ из Ваљева и „Киди“ из Горњег Милановца. Ваљевци су оправдали улогу фаворита и након одличне игре славили резултатом 9:3 (полувреме 3:0).


sportska hala breza

Екипа „Аутоплац ДМ“, у свом другом наступу ове вечери забележила је пораз. Најнеизвеснији меч другог дана турнира Ваљевци су одиграли против екипе „Гружа Транспорт“ из Груже. Након првих 20 минута екипа из Ваљева имала је предност од 2:1. Међутим, у наставку утакмице долази до великог преокрета. Екипа „Гружа Транспорт“ користи умор и пад концентрације противника и одличном игром долази до првих бодова на турниру. Меч је завршен резултатом 3:5.


sportska hala breza

Горњомилановачки дерби вечери одиграле су екипе „Металац Колорадо“ и „Хелиос“. Иако се очекивао далеко неизвеснији меч у резултатском смислу, екипа „Металац Колорадо“ је лако изашла на крај са далеко искуснијим противником. Коначан резултат овог дуела био је 5:1 (полувреме 2:0).


sportska hala breza

sportska hala breza

stoni tenis    stoni tenis    stoni tenis   
stoni tenis    stoni tenis    stoni tenis   
stoni tenis    stoni tenis    stoni tenis   
stoni tenis    stoni tenis    stoni tenis   

 
brezaКонтакт

Пишите нам


Адреса

Корчагинова бб
32300 Гор. Милановац, Србија
 
+381 (0) 60 077 44 21
+381 (0) 32 712 436
 
srcgm@mts.rs
info@sportskahalabreza.com
www.sportskahalabreza.com

Пратите нас