Вести Футсал / Почео „Трофеј Горњег Милановца 2017“

 

Традиционални турнир у футсалу „Трофеј Горњег Милановца 2017“, који се по 9 пут одржава у нашој општини и спортској хали „Бреза“, синоћ је свечано отворен.


Распоред одигравања утакмица на турниру можете видети и преузети кликом на следећи линк: dokumenta/rasporedturnir2017.pdf


Турнир се одржава под покровитељством општине Горњи Милановац, а у организацији Установе „Спортско – рекреативни центар“ Горњи Милановац и Футсал клуба „Металац Колорадо“.


Прве вечери турнира присутна публика имала је прилику да одгледа пет интересантних дуела – два у јуниорској и три у сениорској конкуренцији.


Премијерни меч на овогодишњем турниру одигран је у јуниорској конкуренцији и то у оквиру групе Ц у којој су се састале екипе „Тапа Тапа“ и „Росонери“. Након првих 20 минута сусрета чинило се да ће екипа „Тапа Тапа“ лако изаћи на крај са противником, јер су на одмор отишли са предношћу од 6:3. Међутим, у наставку сусрета много више драме, али су играчи „Тапа Тапа“ успели да дођу до победе од 10:9 и укњиже прве бодове на турниру.


sportska hala breza

Други дуел одигран је, такође у јуниорској конкуренцији (група Б), а састале су се екипе „Кобра РИВ“ и „Техно Кар“. Екипа „Техно Кар“ је од самог почетка сусрета кренула силовито и из минута у минут повећавала своју предност за коначних и веома убедљивих 0:11 (полувреме 8:0).


sportska hala breza

Премијерни меч у сениорској конкуренцији на овогодишјем турниру одиграле су горњомилановачке екипе „Ауто Инпорт“ и „Нови другари“, које се такмиче у групи Д. Веома пожртвована и беспоштедна борба виђена је у овом дуелу, али је екипа „Ауто Инпорт“ за нијансу била бољи противник и славила резултаом 2:0 (полувреме 1:0).


sportska hala breza

Уследила је церемонија свечаног отварања турнира. Испред покровитеља, турнир је отворио господин Срђан Милићевић – члан Општинског већа задужен за спорт, који је, пригодним говором, пожелео учесницима много среће и успеха у предстојећим данима турнира.


sportska hala breza

Најузбудљивији меч првог дана турнира виђен је у оквиру групе Ц, у коме су се састале горњомилановачке екипе „ББ КОМ“ и прошлогодишњи финалиста турнира – екипа „ГМВ Дентал“. Изузетно узбудљив и неизвестан дуел завршен је поделом бодова (3:3), иако су „домаћини“ на полувремену имали предност од 3:1.


sportska hala breza

Последњи дуел јучерашњег програма одигран је у групи А између екипа „Кафе Трим“ из Горњег Милановца и „Макс Бет“ из Ивањице. Фаворизовани Ивањичани нису дозволили изненађење у овом дуелу и рутинском игром успели су да укњиже прва 3 бода на турниру. Коначан резултат утакмице био је 0:3 (полувреме 0:1).


sportska hala breza

sportska hala breza


 
brezaКонтакт

Пишите нам


Адреса

Корчагинова бб
32300 Гор. Милановац, Србија
 
+381 (0) 60 077 44 21
+381 (0) 32 712 436
 
srcgm@mts.rs
info@sportskahalabreza.com
www.sportskahalabreza.com

Пратите нас