Вести Футсал / Футсал: Победа „Циркузаната“ у драматичном финишу

 

Синоћ је у спортској хали „Бреза“, у Горњем Милановцу, одиграна утакмица 3. кола Друге футсал лиге Србије између ФК „Металац Колорадо“ из Горњег Милановца и СК „Економист“ из Београда.


Око 200 љубитеља футсала имало је прилику да посматра два потпуно различита полувремена.


Првих 30 минута протекло је у потпуној доминацији Горњомилановчана, који су на предах отишли са предношћу од 4:0. Мрежу гостију тресли су Вукашиновић у 2. и 15. минуту, Николић у 14. и Цветковић у 18. минуту.


Почетак другог полувремена припао је, такође, домаћину. У 25. минуту још један погодак за домаће. На 5:0 повисио је Петровић. Када су сви у хали мислили да су „Циркузанти“ завршили посао, дошло је до великог преокрета у игри. Гости су зналачки користили неискуство младих домаћих фудбалера, који су добили шансу након велике резултатске предности. Стрелци за Београђане били су Пауновић у 33. и 36. минуту, Додић у 38. и Јовић у 40. минуту сусрета за коначних 5:4.


ФК „Металац Колорадо“: Јовановић, Цветковић 1, Вукашиновић 2, Средојевић, Росић, Урошевић, Пајић, Миланковић, Николић 1, Петровић, Кољајић, Лалић. Тренер: Иван Вуксановић.


СК „Економист“: Грујић, Величковић, Оровић, Јовић 1, Алексић, Стојковић, Самарџић, Шмркић, Пауновић 2, Додић 1, Ракић. Тренер: Душан Дујовић.


Судије: Горан Радуловић из Прокупља и Далибор Станковић из Лазаревца.


Делегат: Горан Старчевић из Ваљева.sportska hala breza


 
brezaКонтакт

Пишите нам


Адреса

Корчагинова бб
32300 Гор. Милановац, Србија
 
+381 (0) 60 077 44 21
+381 (0) 32 712 436
 
srcgm@mts.rs
info@sportskahalabreza.com
www.sportskahalabreza.com

Пратите нас