Вести Футсал / Завршни дан „Трофеја Горњег Милановца 2016“

 

Вечерас су у спортској хали „Бреза“, у Горњем Милановцу, одигране утакмице за 3. место и финала у пионирској, омладинској и сениорској конкуренцији на „Трофеју Горњег Милановца 2016“.


Резултате и табеле можете пратити на адреси http://www.sportskahalabreza.com/trofej-gornjeg-milanovca-2016


Најпре су се на паркету хале „Бреза“ нашле омладинске екипе „Сан травел“ и „Техно кар“, које су се бориле за 3. позицију на турниру. Након првих 20 минута екипа „Сан травел“ је имала предност од 1:0, коју је успела да сачува до последњег звука сирене.


sportska hala breza

Други меч вечерашњег програма одигран је у пионирској конкуренцији, а састале су се горњомилановачке екипе „Кафе Ескобар“ и „ПМХ рек“. Веома интересантан меч малих фудбалера завршен је победом екипе „ПМХ Рек“ резултатом 1:2.


sportska hala breza

Финале у категорији омладинаца одиграле су екипе „Књижара Оригинал“ и „Електро сервис Мики“. Прво полувреме у потпуности је припало тиму „Електро сервис Мики“, који је овај део сусрета решио у своју корист резултатом 0:3. У наставку сусрета знатно више узбуђења и неизвесности. „Књижара Оригинал“ је успела да дође до даха и заигра знатно боље, али није било снаге за потпуни преокрет. Меч је завршен резултатом 3:4.


sportska hala breza

Последњи меч турнира одигран је у сениорској конкуренцији, а састале су се најбоље екипе током турнира. Снаге су одмерили „СК Сокер Атријум“ из Чачка и „Моје кафанче“ из Горњег Милановца. Чачани су од самог старта кренули силовито и на предах оишли са предношћу од 3:0. У наставку исти однос снага на терену за тријумф од 6:0 и велико славље.


sportska hala breza


 
brezaКонтакт

Пишите нам


Адреса

Корчагинова бб
32300 Гор. Милановац, Србија
 
+381 (0) 60 077 44 21
+381 (0) 32 712 436
 
srcgm@mts.rs
info@sportskahalabreza.com
www.sportskahalabreza.com

Пратите нас