Вести Футсал / Корак до финала турнира

 

Једанаести дан турнира „Трофеј Горњег Милановца 2016“ донео нам је финалисте и у омладинској и у сениорској конкуренцији, а финалне утакмице ће се играти у недељу, 25. децембра 2016. године.


Резултате и табеле можете пратити на адреси http://www.sportskahalabreza.com/trofej-gornjeg-milanovca-2016


У првом полуфиналном сусрету у омладинској конкуренцији састале су се екипе „Књижара Оригинал“ и „Техно кар“. Чврст, борбен, напет меч, са доста „варница“ завршен је победом „Књижаре Оригинал“ резултатом 2:1.


sportska hala breza

Други полуфинални дуел омладинаца није имао резултатску неизвесност као уводни јучерашњи меч. Екипа „Електро сервис Мики“ је од почетка сусрета кренула максимално ангажовано па екипи „Сан травел“ није остало много простора за бољи резултат. Утакмица је завршена резултатом 7:1.


sportska hala breza

Први полуфинални меч сениора одигран је између „СК Сокер Атријум“ из Чачка и „Рекс транс“ из Ариља. Иако се очекивао далеко неизвеснији сусрет, Чачани су пружили сјајну партију и забележили убедљиву победу резултатом 5:1 (полувреме 3:0).


sportska hala breza

Последњи меч јучерашњег програма и „шлаг на тору“ био је дуел горњомилановачких екипа „Моје кафанче“ и „Аутоинпорт“. Изузетно узбудљив, атрактиван и неизвесан сусрет припао је екипи „Моје кафанче“, која је постала други финалиста турнира.


sportska hala breza


sportska hala breza


sportska hala breza


sportska hala breza


 
brezaКонтакт

Пишите нам


Адреса

Корчагинова бб
32300 Гор. Милановац, Србија
 
+381 (0) 60 077 44 21
+381 (0) 32 712 436
 
srcgm@mts.rs
info@sportskahalabreza.com
www.sportskahalabreza.com

Пратите нас