Вести Футсал / Познати полуфиналисти „Трофеја Горњег Милановца 2016“

 

Синоћ су у спортској хали „Бреза“ одигране преостале четири четвртфиналне утакмице у омладинској и сениорској конкуренцији на „Трофеју Горњег Милановца 2016“.


Резултате и табеле можете пратити на адреси http://www.sportskahalabreza.com/trofej-gornjeg-milanovca-2016


Први меч код омладинаца припао је екипи „Техно кар“, која је била бољи противник у дуелу против „Кафе Ескобар“. Коначан резултат меча био је 3:1.


sportska hala breza

Други меч јучерањег програма, такође у конкуренцији омладинаца, одигран је између горњомилановачких екипа „Металац Колорадо“ и „Електро сервис Мики“. Као и у групној фази, екипа „Електро сервис Мики“ забележила је тријумф и пласирала се у полуфинале. Меч је завршен резултатом 3:7 (полувреме 0:3).


sportska hala breza

У сениорској конкуренцији, први меч одиграл су чачанске екипе „СК Сокер Атријум“ и „Виа Восток“. Прво полувреме протекло је у изједначеној игри обе екипе. У наставку потпуно другачија слика на терену. Апсолутна доминација „СК Сокер Атријум“ за коначних и убедљивих 7:2.


sportska hala breza

Последњи дуел јучерашњег програма одиграле су горњомилановачке екипе „Кафе Трим“ и „Аутоинпорт“. Изузетно напет и узбудљив меч завршен је у корист екипе „Аутоинпорт“ резултатом 1:3.


sportska hala breza

Вечерас, 24. децембра 2016. године, играју се полуфинални мечеви.


sportska hala breza


 
brezaКонтакт

Пишите нам


Адреса

Корчагинова бб
32300 Гор. Милановац, Србија
 
+381 (0) 60 077 44 21
+381 (0) 32 712 436
 
srcgm@mts.rs
info@sportskahalabreza.com
www.sportskahalabreza.com

Пратите нас