Вести Футсал / Почели четвртфинални дуели на „Трофеју Горњег Милановца 2016“

 

Првог четвртфиналног дана на „Трофеју Горњег Милановца 2016“ публика у спортској хали „Бреза“ имала је прилику да прати по два дуела у омладинској и сениорској конкуренцији.


Резултате и табеле можете пратити на адреси http://www.sportskahalabreza.com/trofej-gornjeg-milanovca-2016


У првом сусрету, у омладинској конкуренцији, снаге су одмериле горњомилановачке екипе „Књижара Оригинал“ и „Ресторан Мома“. Резултатска неизвесност трајала је током првих 20 минута (2:1). Наставак сусрета протекао је у апсолутној доминацији „Књижаре Оригинал“ која је славила са 6:2 и пласирала се у полуфинале турнира.


sportska hala breza

Други четвртфинални меч код омладинаца одигран је између горњомилановачких екипа „Сан травел“ и „Стеф градња“. „Сан травел“ је кренуо силовито од самог почетка сусрета и стекао значајну залиху након првих 20 минута (3:1). У наставку сусрета рутинска игра „Сан травела“ за коначних 4:1.


sportska hala breza

Што се четвртфиналних дуела сениора тиче, на паркету су се најпре појавиле горњомилановачке екипе „Рекреативо“ и „Моје кафанче“. Изузетно чврст, неизвесан и атрактиван дуел припао је екипи „Моје кафанче“, која је за нијансу била срећнији противник.


sportska hala breza

Најквалитетнији меч, можда и на читавом турниру, одиграле су екипе „Рекс транс“ из Ариља и „Пекара Краљев двор“ из Крагујевца. Доста дуела, борбе, квалитетне игре виђено је у овом сусрету из кога су Ариљци изашли као победници (3:1) и заслужено се пласирали у полуфинале турнира.


sportska hala breza

Вечерас, 23. децембра 2016. године, на програму су преостала 4 четвртфинална меча.sportska hala breza


 
brezaКонтакт

Пишите нам


Адреса

Корчагинова бб
32300 Гор. Милановац, Србија
 
+381 (0) 60 077 44 21
+381 (0) 32 712 436
 
srcgm@mts.rs
info@sportskahalabreza.com
www.sportskahalabreza.com

Пратите нас