Вести Футсал / Завршена групна фаза „Трофеја Горњег Милановца 2016“

 

Синоћ су у спортској хали „Бреза“ одиграни последњи мечеви групне фазе „Трофеја Горњег Милановца 2016“, након којих су познати сви четвртфинални парови.


Резултате и табеле можете пратити на адреси http://www.sportskahalabreza.com/trofej-gornjeg-milanovca-2016


Први и једини меч у омладинској конкуренцији одигран је између „Књижаре Оригинал“ и „Сендвич бара Звонце“. Екипа „Књижаре Оригинал“ није дозволила изненађење и забележила је победу резултатом 6:3, којом се директно пласирала у четвртфинале. Екипа „Сендвич бар Звонце“ се опростила од даљег такмичења.


sportska hala breza

Први меч у сениорској конкуренцији одиграле су екипе „Рекс транс“ из Ариља и „Кафе Моцарт“ из Горњег Милановца. И у овом сусрету није било изненађења. „Рекс транс“ је славио са 10:6, чиме је заузео друго место у групи.


sportska hala breza

Последњи дуел у групи А одигран је између горњомилановачких екипа „Аутоинпорт“ и „Моје кафанче“. И пре овог сусрета обе екипе су обезбедиле учешће у четвртфиналу па није било неког већег такмичарског значаја, осим престижа. „Моје кафанче“ је славило резултатом 2:6, чиме је остало на 4 позицији, док је „Аутоинпорт“ заузео друго место у групи А.


sportska hala breza

У оквиру групе Б снаге су одмериле горњомилановачке екипе „Рекреативо“ и „Кафе Моцарт“. Ни у овом сусрету фаворит није дозволио изненађење. „Рекреативо“ је славио резултатом 9:4, чиме се изборио за прву позицију на табели. Екипи „Кафе Моцарт“ ово је био последњи наступ на „Трофеју Горњег Милановца 2016“.


sportska hala breza

Последњи меч групне фазе одигран је у сениорској конкуренцији, у оквиру Б групе. У дербију вечери састали су се „Виа Восток“ из Чачка и „Рекс транс“ из Ариља. Веома узбудљив и неизвесан меч завршен је поделом бодова (2:2), чиме обе екипе могу бити задовољне јер су обезбедиле учешће у четвртфиналу.


sportska hala breza

Што се тиче четвртфиналних парова у омладинској конкуренцији, снаге ће одмерити „Књижара Оригинал“ – „Ресторан Мома“, „САН травел“ – „Стеф градња“, „Кафе Ескобар“ – „Техно кар“ и „Металац Колорадо“ – Електро сервис Мики“.


Четвртфинални парови код сениора су: „Рекреативо“ – „Моје кафанче“, „Рекс транс“ – „Пекара Краљев двор“, „СК Сокер Атријум“ – Виа Восток“ и „Кафе Трим“ – „Аутоинпорт“.sportska hala breza


 
brezaКонтакт

Пишите нам


Адреса

Корчагинова бб
32300 Гор. Милановац, Србија
 
+381 (0) 60 077 44 21
+381 (0) 32 712 436
 
srcgm@mts.rs
info@sportskahalabreza.com
www.sportskahalabreza.com

Пратите нас