Вести Футсал / Претпоследњи дан групне фазе турнира

 

Синоћ су у спортској хали „Бреза“ одиграни мечеви претпоследњег дана групне фазе на „Трофеју Горњег Милановца 2016“, а данас и сутра следи дводневна пауза.


Турнир се наставља у среду, након чега ће се знати коначан распоред по групама и четвртфинални парови.

Резултате и табеле можете пратити на адреси http://www.sportskahalabreza.com/trofej-gornjeg-milanovca-2016


Јучерашњи програм почео је утакмицом групе Ц у омладинској конкуренцији између екипа „Сан травел“ и „Ер турс“. Апсолутна доминација „Сан травела“ током читавог меча резултирала је убедљивом победом од 15:2, која им је омогиућила да се директно нађу у жребу за четвртфинале.


sportska hala breza

Једно од изненађења вечери приредили су играчи „Електро сервиса Мики“. Они су у утакмици А групе убедљиво савладали „Металац Колорадо“ резултатом 7:0, чиме су се директно пласирали у четвртфинале.


sportska hala breza

Такмичарски веома интересантан меч у сениорској конкуренцији одигран је између „Виа Востока“ из Чачка и „Морнара доо“ из Горњег Милановца. Горњомилановчани су овај борбени дуел добили резултатом 2:4, чиме су се по броју бодова изједначили са „Виа Востоком“ и „Рекс трансом“.


sportska hala breza

Најефикаснији меч јучерашњег програма одигран је у сениорској конкуренцију у оквиру групе А, где су се састали „СК Сокер Атријум“ из Чачка и „ББ ком“ из Горњег Милановца. Чачани су пружили фантастичну партију и забележили више него убедљиву победу резултатом 19:2 (полувреме 6:1).


sportska hala breza

Дерби групе Б у сениорској конкуренцији одиграле су горњомилановачке екипе „Рекреативо“ и „Кафе Трим“. Веома чврст и резултатски неизвесан меч завршен је поделом бодова. Коначан резултат био је 4:4.


sportska hala breza


sportska hala breza


 
brezaКонтакт

Пишите нам


Адреса

Корчагинова бб
32300 Гор. Милановац, Србија
 
+381 (0) 60 077 44 21
+381 (0) 32 712 436
 
srcgm@mts.rs
info@sportskahalabreza.com
www.sportskahalabreza.com

Пратите нас