Вести Футсал / Шести дан турнира – 17. децембар 2016. године

 

Претпоследњи дан турнира „Трофеј Горњег Милановца 2016“ пред дводневну паузу (19. и 20. децембар 2016. године) протекао је у низу занимљивих и атрактивних утакмица, а један меч регистрован је службеним резултатом.


Резултате и табеле можете пратити на адреси http://www.sportskahalabreza.com/trofej-gornjeg-milanovca-2016


Први меч јучерашњег програма, који је требало да одиграју горњомилановачке екипе „Кафе Ескобар“ и „Ресторан Мома“, регистрован је службеним резултатом 3:0 у корист „Кафе-а Ескобар“.


sportska hala breza

Меч групе Д у конкуренцији омладинаца између „Боке Јуниорс“ и „Техно кар“ протекао је у веома чврстој и борбеној игри. И резултат је пратио дешавања на терену. „Техно кар“ је био за нијансу бољи противник и славио резултатом 1:2 (полувреме 0:1).


sportska hala breza

У првом сусрету у сениорској конкуренцији састале су се екипе „Виа Восток“ из Чачка и „Кафе Моцарт“ из Горњег Милановца. Веома битан меч, што се тиче пласмана у четвртфинале, екипа „Виа Восток“ је решила у своју корист резултатом 6:2 (полувреме 4:1).


sportska hala breza

Други меч јучерашњег програма у групи Б за сениоре одиграле су горњомилановачке екипе „Кафе Трим“ и „Морнар доо“. Резултатска неизвесност била је присутна само у првих 20 минута (2:1). Наставак сусрета протекао је у апсолутној доминацији екипе „Кафе Трим“ која је забележила убедљив тријумф резултатом 8:3.


sportska hala breza

Можда и највеће изненађење јучерашњег програма приредили су играчи „Аутоинпорта“ из Горњег Милановца. Феноменалном игром током целе утакмице Горњомилановчани су савладали фаворизовану екипу „СК Сокер Атријум“ из Чачка убедљивим резултатом 3:8 (полувреме 0:5).


sportska hala breza

Вечерас, 18. децембра 2016. године, игра се 5 утакмица, а онда ће уследити дводневна пауза.


sportska hala breza


 
brezaКонтакт

Пишите нам


Адреса

Корчагинова бб
32300 Гор. Милановац, Србија
 
+381 (0) 60 077 44 21
+381 (0) 32 712 436
 
srcgm@mts.rs
info@sportskahalabreza.com
www.sportskahalabreza.com

Пратите нас