Вести Футсал / „Трофеј Горњег Милановца 2016“ – 5. дан

 

Полако се назиру учесници елиминационе фазе „Трофеја Горњег Милановца 2016“, а публика у спортској хали „Бреза“ имала је прилику да ужива у најузбудљивијем дану овогодишњег турнира.


Резултате и табеле можете пратити на адреси http://www.sportskahalabreza.com/trofej-gornjeg-milanovca-2016


У првом мечу састале су се горњомилановачке екипе „Сендвич бар Звонце“ и „КУД Шумадија“. Иако је „КУД Шумадија“ имала предност након првих 20 минута (2:1), меч је завршен победом „Сендвич бара Звонце“ резултатом 5:4.


sportska hala breza

И други сусрет у омладинској конкуренцији био је изузетно неизвесан. Састале су се екипе „Бока Јуниорс“ из Горњег Милановца и „НГМ Пајовић“ из Ивањице. Ивањичани су на одмор отишли са предношћу од 0:1, али је у наставку „Бока Јуниорс“ начинила потпуни преокрет и славила резултатом 3:2.


sportska hala breza

Једини меч јучерашњег програма у коме није било резултатске неизвесности одиграле су горњомилановачке екипе „Аутоинпорт“ и „ББ Ком“. Чврстом и сигурном игром „Аутоинпорт“ је забележио убедљиву победу резултатом 12:4 (полувреме 4:1).


sportska hala breza

Претпоследњи меч јучерашњег програма одигран је у оквиру групе Б за сениоре, а састали су се „Рекреативо“ и „Морнар доо“. Доста квалитетан и узбудљив дуел припао је играчима „Рекреатива“, који су овом победом избили на чело табеле захваљујучи бољем односу у међусобним дуелима. Меч је завршен резултатом 4:2 (полувреме 2:1).


sportska hala breza

Највише варница виђено је у последњем мечу петог дана турнира. Снаге су одмериле екипе „Виа Восток“ из Чачка и „Кафе Трим“ из Горњег Милановца. Квалитетан меч са доста дуела, атрактивних потеза, али и нервозе завршен је победом горњомилановачке екипе након великог преокрета. Иако су Чачани имали предност од 2:1 након првог полувремена, меч је завршен победом „Кафеа Трим“ резултатом 3:4.


sportska hala breza


sportska hala breza


 
brezaКонтакт

Пишите нам


Адреса

Корчагинова бб
32300 Гор. Милановац, Србија
 
+381 (0) 60 077 44 21
+381 (0) 32 712 436
 
srcgm@mts.rs
info@sportskahalabreza.com
www.sportskahalabreza.com

Пратите нас