Вести Футсал / Четврти дан „Трофеја Горњег Милановца 2016“

 

Такмичење по групама на турниру „Трофеј Горњег Милановца 2016“ полако улази у завршну фазу, а тензија све више расте, како у омладинској, тако и у сениорској конкуренцији.


Резултате и табеле можете пратити на адреси http://www.sportskahalabreza.com/trofej-gornjeg-milanovca-2016


Прву утакмицу четвртог дана турнира одиграле су екипе „Кафе Ескобар“ и „Кобра РИВ“. Екипа „Кафе Ескобар“ је одиграла изузетно добар меч и забележила убедљиву победу резултатом 12:2 (полувреме 7:1), чиме је избила на прво место у својој групи.


sportska hala breza

Други меч у омладинској конкуренцији одиграли су „ЕР турс“ и „Стеф градња“. И у овом сусрету није било резултатске неизвесности. Чврста и сигурна игра „Стеф градње“ резултирала је убедљивим тријумфом од 3:11 (полувреме 0:5).


sportska hala breza

У сениорској конкуренцији премијерни меч јучерашњег програма одиграли су „Пекара Краљев двор“ из Крагујевца и „Моје кафанче“ из Горњег Милановца. Изузетно атрактиван меч завршен је победом Крагујевчана резултатом 6:4 (полувреме 2:0).


sportska hala breza

Дуел горњомилановачких екипа „Кафе Моцарт“ и „Кафе Трим“ припао је „гостујућој екипи“. Сигурна, убедљива и ефикасна игра „Кафе-а Трим“ резултирала је убедљивим тријумфом од 0:6 (полувреме 0:3).


sportska hala breza

Последњи и најузбудљивији меч јучерашњег програма одирале су екипе „Пекара Краљев двор“ из Крагујевца и „СК Сокер Атријум“ из Чачка. Првих 20 минута протекло је у бољој игри Крагујевчана, који су на одмор отишли са предношћу од 1:0. Наставак сусрета донео је потпуни преокрет. Чачани су успели да стигну и престигну предност „Пекаре Краљев двор“ за коначних 2:3.


sportska hala breza


sportska hala breza


 
brezaКонтакт

Пишите нам


Адреса

Корчагинова бб
32300 Гор. Милановац, Србија
 
+381 (0) 60 077 44 21
+381 (0) 32 712 436
 
srcgm@mts.rs
info@sportskahalabreza.com
www.sportskahalabreza.com

Пратите нас