Вести Футсал / Трећи дан „Трофеја Горњег Милановца 2016“

 

Пет утакмица, 43 гола и изузетно узбудљив и неизвесан последњи меч јучерашњег програма главна су обележја трећег дана турнира „Трофеј Горњег Милановца 2016“.


Резултате и табеле можете пратити на адреси http://www.sportskahalabreza.com/trofej-gornjeg-milanovca-2016


У првом сусрету, у омладинској конкуренцији, снаге су одмериле екипе „Књижара Оригинал“ и „КУД Шумадија“. Први део утакмице протекао је бољој игри „Књижаре Оригинал“, која је на одмор отишла са предношћу од 4:1. У наставку сусрета рутинска игра „Књижаре Оригинал“ за коначних 6:2.


sportska hala breza

Други меч у омладинској конкуренцији одигран је између горњомилановачких екипа „Металац Колорадо“ и „ПМХ Рек“. Фаворит у овом мечу, екипа „Металац Колорадо“ није дозволила изненађење и забележила је убедљиву победу резултатом 8:0 (полувреме 2:0).


sportska hala breza

Први меч у сениорској конкуренцији одигран је између „Рекс транса“ из Ариља и „Морнара доо“ из Горњег Милановца. Ариљци су кренули силовито и већ након 20 минута имали предност од 4:0. У наставку сусрета нешто спорији ритам „Рекс транса“ за коначних 6:3.


sportska hala breza

У другом сусрету, у конкуренцији сениора, састале су се екипе „СК Сокер Атријум“ из Чачка и „Моје кафанче“ из Горњег Милановца. Прво полувреме је протекло у равноправној игри, а на одмор се отишло при резултату 1:1. Наставак сусрета у потпуности је припао Чачанима. Пет погодака у 20 минута за коначних и убедљивих 6:1.


sportska hala breza

Последњи, уједно и најзанимљивији меч јучерашњег програма одигран је између „Рекс транса“ из Ариља и „Рекреатива“ из Горњег Милановца. Изузетно квалитетна и узбудљива утакмица са доста борбе и јаких дуела завршена је победом „Рекреатива“ резултатом 5:6 (полувреме 3:3).


sportska hala breza


sportska hala breza


 
brezaКонтакт

Пишите нам


Адреса

Корчагинова бб
32300 Гор. Милановац, Србија
 
+381 (0) 60 077 44 21
+381 (0) 32 712 436
 
srcgm@mts.rs
info@sportskahalabreza.com
www.sportskahalabreza.com

Пратите нас