Вести Футсал / Други дан турнира – 13.12.2016.године

 

Други дан турнира „Трофеј Горњег Милановца 2016“ протекао је у изузетно ефикасној игри, а присутна публика могла је да ужива у атрактивним утакмицама на којима је постигнут 51 гол.


Синоћни програм почео је утакмицом омладинаца у којој су се састале горњомилановачке екипе „ПМХ Рек“ и „Електро сервис Мики“. Након првих 20 минута било је јасно да ће екипа „Електро сервис Мики“ забележити убедљиву победу. Меч је завршен резултатом 1:9 (полувреме 0:4).


sportska hala breza

Други меч у омладинској конкуренцији одиграле су екипе „Техно кар“ из Горњег Милановца и „НГМ Пајовић“ из Ивањице. Горњомилановчани су били бољи противник у овом дуелу и уписали прва 3 бода на турниру захваљујући победи од 5:2 (полувреме 2:0).


sportska hala breza

Што се сениорске конкуренције тиче, у првом мечу снаге су одмериле екипе „Крагујевац“ из истоименог града и „ББ ком“ из Горњег Милановца. Изузетно узбудљив и ефикасан меч завршен је победом Крагујевчана резултатом 10:7 (полувреме 5:3).


sportska hala breza

Изузетно тврд и неизвесан дуел виђен је у претпоследњој утакмици јучерашњег програма. Састале су се екипе „Рекреативо“ из Горњег Милановца и „Виа Восток“ из Чачка. Чачани су успели да одоле нападима „Рекреатива“, нарочито у другом полувремену и забележе вредну победу резултатом 1:2 (полувреме 0:2).


sportska hala breza

Последњи меч за уторак, 13. децембар 2016. године, донео је и највише узбуђења. На паркет спортске хале „Бреза“ поново је истрчала екипа „Крагујевца“. Овога пута противник је био „Аутоинпорт“ из Горњег Милановца. Крагујевчани су у првих 20 минута приказали бољу игру и на одмор отишли са предношћу од 4:2. Наставак сусрета донео је много више узбуђења. Играчи „Аутоинпорта“ су успели да анулирају предност Крагујевчана, а меч је завршен поделом бодова. Кончан резулат био је 7:7.


sportska hala breza

Трећег дана турнира, у среду (14. децембра 2016. године), на програму је 5 утакмица, а почетак првог сусрета заказан је за 17:30 часова.


sportska hala breza


 
brezaКонтакт

Пишите нам


Адреса

Корчагинова бб
32300 Гор. Милановац, Србија
 
+381 (0) 60 077 44 21
+381 (0) 32 712 436
 
srcgm@mts.rs
info@sportskahalabreza.com
www.sportskahalabreza.com

Пратите нас