Вести Футсал / Први дан турнира „Трофеј Горњег Милановца 2016“

 

Синоћ је у спортској хали „Бреза“, у Горњем Милановцу, почео традиционални новогодишњи турнир у футсалу „Трофеј Горњег Милановца 2016“.


Турнир се и ове године одржава под покровитељством општине Горњи Милановац, а организатори су ЈП „Спортско – рекреативни центар“ Горњи Милановац и Футсал клуб „Металац Колорадо“ уз медијску подршку Регионалне телевизије „Телемарк“ и Радија „Џенарика“.


Први дан турнира био је веома ефикасан, али ни узбуђења нису изостала.


Премијерни меч овогодишњег турнира одигран је у омладинској конкуренцији, а састале су се екипе „Ресторан Мома“ и „Кобра РИВ“. „Ресторан Мома“ је кренуо силовито од самог старта меча па победа није долазила у питање. Меч је завршен резултатом 8:2 (6:0).


sportska hala breza

И друга утакмица одиграна је у омладинској конкуренцији. Састале су се горњомилановачке екипе „Стеф градња” и „САН Травел”. Изузетно ефикасан меч завршен је убедљивим тријумфом екипе „САН Травел“ резултатом 10:2 (полувреме 1:6).


sportska hala breza

Први меч у сениорској конкуренцији одиграле су горномилановачке екипе „ББ ком” и „Моје кафанче”. Изузетно чврст и борбен меч, нарочито у првом полувремену (0:0) припао је екипи „Моје кафанче“ резултатом 3:0.


sportska hala breza

Уследило је свечано отварање турнира. Председник општине Горњи Милановац, господин Дејан Ковачевић је пригодним говором поздравио све учеснике, организаторе, посетиоце и пожелео фер и спортско надметање током читавог турнира.


sportska hala breza

Најузбудљивији и најефикаснији меч првог дана турнира одиграле су екипе „РЕКС транс“ из Ариља и „Кафе Трим“ из Горњег Милановца. Прво полувреме завршено је резултатом 3:3, а публика је могла да ужива у изузетно атрактивној и борбеној игри обе екипе. Наставак сусрета припао је срећнијој и спретнијој екипи „РЕКС транс“, која је забележила победу резултатом 7:6.


sportska hala breza

Последњи меч премијерног дана турнира одиграле су горњомилановачке екипе „Морнар доо“ и „Кафе Моцарт“. „Морнар доо“ је одиграо изузетно квалитетан меч и забележио убедљиву победу резултатом 8:0 (полувреме 5:0).


sportska hala breza

Другог дана турнира на програму је 5 утакмица, а почетак првог сусрета заказан је за 17:30 часова.


sportska hala breza


 
brezaКонтакт

Пишите нам


Адреса

Корчагинова бб
32300 Гор. Милановац, Србија
 
+381 (0) 60 077 44 21
+381 (0) 32 712 436
 
srcgm@mts.rs
info@sportskahalabreza.com
www.sportskahalabreza.com

Пратите нас